Mobile Touch ofera “Stagii pe bune” in 2011

Iasi, 6 aprilie 2011 – Compania Mobile Touch a participat la cea de-a VII-a editie a programului educational “Stagii pe bune”, oferind stagii de practica studentilor de la facultatile cu profil IT&C din Iasi, interesati de domeniul programarii de aplicatii pentru dispozitive mobile.

Pe durata verii, in perioada 1 iulie – octombrie 2011, Mobile Touch ofera 6 posturi de stagiar pentru studentii interesati de practica in domeniul dezvoltarii aplicatiilor mobile. Astfel, studentii vor avea ocazia sa isi imbunatateasca abilitatile practice dobandite in facultate, fiindu-le oferita posibilitatea de a lucra cu cele mai noi tehnologii ale momentului pe dispozitive originale dotate cu sisteme de operare iOS si Android. La incheierea perioadei de stagiu, cei mai buni dintre studentii participanti la acest program pot primi oferta de a face parte permanent din echipa Mobile Touch dupa terminarea studiilor universitare.

“Prin aceasta participare, compania Mobile Touch isi reafirma statutul de lider regional in furnizarea de servicii de dezvoltare a aplicatiilor pentru dispozitive mobile. Credem in talentul tinerilor si vrem sa ii sprijinim in a incepe cu succes o cariera in domeniul programarii dispozitivelor mobile. Stagiile reprezinta o componenta importanta a strategiei de resurse umane a Mobile Touch”, a declarat Vasile Alaiba, Managing Partner al Mobile Touch.

Editia din 2011 a programului educational “Stagii pe bune” invita studentii facultatilor de IT&C din Bucuresti, Iasi, Cluj si Timisoara sa participe la  cel mai important program de stagiatura din Romania. Intre 11 aprilie – 14 iunie 2011 studentii interesati se pot inscrie la stagiu pe pagina www.stagiipebune.ro, rezultatele finale fiind publicate in perioada 15 – 30 iunie 2011.

Despre Mobile Touch:

Mobile Touch este specializata in dezvoltarea de software pentru dispozitive mobile dotate cu sistemele de operare iOS, Android, Symbian si BlackBerry. Pana in prezent Mobile Touch a realizat aplicatii in nume propriu dar si personalizate, atat pentru piata din Romania, cat si pentru clienti straini. De asemenea, compania ofera si servicii de dezvoltare software la cerere.

Despre “Stagii pe bune”:

Programul national de stagiatura “Stagii pe Bune” propune plasarea studentilor facultatilor cu profil IT&C in stagii de practica, desfasurate pe durata verii, in companiile din domeniul IT&C. Stagii pe Bune 2011 este a saptea editie a programului si este si in acest an programul oficial de stagiatura al celor mai importante centre educationale IT&C din Romania: Bucuresti, Timisoara, Iasi si Cluj.

Mobile Touch SRL

Sos. Bucium 23, cod postal 700282, Iasi

http://www.mobiletouch.ro/

Persoana de contact:

Vasile Alaiba – Manager

Telefon 0745.542.448

alaiba@mobiletouch.ro