Mobile Touch a lansat aplicatia “Felicitare personalizata” pentru iPhone si iPod touch

Iasi , 23 decembrie 2010 – Compania Mobile Touch a lansat aplicatia “Felicitare personalizata”, dedicata tuturor utilizatorilor de iPhone si iPod touch din Romania.

Cu ajutorul aplicatiei “Felicitare personalizata” posesorii de iPhone si iPod touch isi pot personaliza fotografiile, transformandu-le in felicitari pe care sa le trimita celor dragi cu ocazia sarbatorilor de iarna. Dupa selectarea fotografiei ce urmeaza a fi modificata, utilizatorul poate opta pentru adaugarea unui cadru predefinit, precum si pentru transformarea persoanei din fotografie intr-un Mos Craciun, suprapunand pe imagine unul sau mai multe elemente specifice costumului de Mos si redimensionandu-le dupa preferinta.

Odata selectate cadrul si elementele dorite, utilizatorul are posibilitatea de a redacta si un mesaj ce va fi inclus in felicitare. Dupa redactarea mesajului, felicitarea va putea fi trimisa prin e-mail, salvata in telefon, sau chiar postata pe contul personal de Facebook.

“Pentru a continua traditia inceputa in 2009 prin “Calendarul Crestin Ortodox”, aplicatia “Felicitare personalizata” este cadoul nostru de Craciun oferit tuturor utilizatorilor romani de iPhone, si in special clientilor sai, in semn de multumire pentru ca ne-au fost alaturi in ultimii 2 ani”, a declarat Vasile Alaiba, managing partner al Mobile Touch.

Aplicatia este disponibila in Apple AppStore incepand din 23 decembrie 2010, la categoria Entertainment, si este gratuita.

Despre Mobile Touch

Compania Mobile Touch este specializata in dezvoltarea de software pentru dispozitive mobile dotate cu sistemele de operare iOS, Android, BlackBerry si ofera clientilor aplicatii native, servicii de optimizare web, precum si servicii de consultanta pentru dezvoltarea si implementarea aplicatiilor mobile. Mobile Touch a fost infiintata in august 2008, este o companie cu capital integral romanesc si are sediul in Iasi.

Mobile Touch SRL

Sos. Bucium, nr. 23, cod postal 700282, Iasi

http://www.mobiletouch.ro/

Persoana de contact:

Vasile Alaiba – Manager

Telefon 0745.542.448

alaiba@mobiletouch.ro