Mobile Touch a implementat aplicatia Auto.ro pentru iPhone si Android

Iasi, 21 aprilie 2012 – Specializata in crearea de aplicatii mobile pentru smartphones si tablete, compania ieseana Mobile Touch a colaborat cu Netbridge Development pentru implementarea aplicatiei iPhone si Android Auto.ro.

Mobile Touch, companie specializata in dezvoltarea de aplicatii pentru telefoane inteligente si tablete a fost aleasa de Netbridge Development pentru a implementa Auto.ro, una dintre cele mai descarcate aplicatii iPhone din AppStore Romania. Versiunea pentru dispozitivele cu sistem de operare Android se afla in lucru si va fi lansata in luna iunie.

Aplicatia Auto.ro pune la dispozitia utilizatorilor cele mai noi informatii despre piata masinilor second-hand, precum si despre toata gama de servicii conexe: benzinarii, vulcanizari, unitati de service, asistenta rutiera, parcari etc., afisate in functie de locatia curenta a utilizatorului.

Adresata si celor care inca nu au permis de conducere sau autoturism personal, Auto.ro ofera informatii despre cele mai apropiate scoli de soferi, anunturi de vanzare/cumparare autoturisme, servicii de taxi si rent a car.

“Am dorit sa cream cea mai buna aplicatie pentru soferii din Romania si de aceea am ales Mobile Touch pentru a o dezvolta atat pentru platforma iOS cat si Android. Experienta pe care ei o detin in implementarea de aplicatii mobile si calitatea serviciilor lor ne-au ajutat sa oferim utilizatorilor una din cele mai bune aplicatii pentru piata din Romania”, a declarat Bogdan Axinia, General Manager Auto.ro.

“La finele anului trecut, Netbridge Development a solicitat Mobile Touch in vederea implementarii native a versiunii 2.0 a aplicatiei Auto.ro pentru iPhone. In doar 3 luni colaborarea noastra a fost fructificata prin publicarea unei aplicatii foarte apreciata de publicul utilizator de dispozitive iOS. Versiunea de Android, de asemenea implementata nativ, este deja in lucru si suntem nerabdatori sa o aducem in fata consumatorului roman de aplicatii Android”, a declarat Vasile Alaiba, Managing Partner al Mobile Touch.

Despre Mobile Touch:

Mobile Touch este specializata in dezvoltarea de software pentru dispozitive mobile dotate cu sistemele de operare iOS, Android si Windows phone. Compania realizeaza aplicatii mobile in nume propriu si la comanda, atat pentru piata din Romania, cat si pentru clienti straini.

Despre Auto.ro:

Misiunea site-ului Auto.ro este de a oferi utilizatorilor instrumente care sa faciliteze procesul de vanzare, cumparare si accesul la o gama completa de servicii din domeniul auto.

Mobile Touch SRL

Sos. Bucium 23, cod postal 700282, Iasi

http://www.mobiletouch.ro/

Persoana de contact:

Vasile Alaiba – Manager

Telefon 0785.296.286

vasile@mobiletouch.eu