Mobila dintr-un singur click!

In perioada 19.11.2009 – 31.12.2009 beneficiezi de reduce intre 5% si 25% la majoritatea produselor prezente pe http://www.vreaumobila.ro si de discount de 10% la mobilierul executat la comanda.

Mobila dintr-un singur click! – mobila la comanda, saltele, canapele, scaune, seminee, mobilier pentru baruri si terase, somiere, mobilier rattan, etc.

Cu o vechime considerabila in peisajul magazinelor online de amenajari din Romania Vreaumobila.ro este unul dintre cele mai complexe astfel de magazine avand un numar considerabil de produse, una dintre cele mai variate game de produse si o multitudine de servicii create pentru a veni in sprijinul clientului.

Vreaumobila.ro va ofera :

– design personalizat adaptat cerintelor concrete;
– asistenta profesionala asigurata de proiectanti;
– adaptabilitate foarte mare a solutiilor;
– gama de finisaje foarte diversificata;
– solutii de design complete, la cerere;
– tehnologie si materiale de ultima ora;
– consiliere specializata, asigurata de un personal foarte bine pregatit si instruit, care iti vor oferi intotdeauna cele mai rapide si eficiente solutii pentru amenajarea spatiului tau;
– servicii de transport si montaj gratuite;
– servicii de garantie si postgarantie ;
– calitate ireprosabila pentru toate produsele comercializate;
– termene de executie si livrare foarte scurte;
– continuitatea gamelor de produse si finisaje;
– preturi deosebit de competitive in comparatie cu serviciile si calitatea oferita;
– posibilitatea de achizitie in rate a produselor pe perioade diferite cu dobanzi foarte avantajoase precum si fara dobanda.

Noi am inteles ca fiecare persoana este unica, de aceea fiecare interior trebuie sa fie unic, personalizat dupa gustul si necesitatile persoanei respective. De aceea ne adresam tuturor celor care doresc, cu un minim de efort si cu un buget redus fata de un magazin obisnuit, sa-si transforme visele si dorintele in realitate, sa-si amenajeze locuita sau biroul in stilul propriu si dupa necesitatile proprii. Realizam la comanda orice tip de mobilier din pal melaminat si MDF, dupa orice model, dimensiune sau nuanta. Orice schita a clientului sau orice fotografie dintr-o revista sau de pe internet poate constitui un punct de plecare in realizarea pieselor de mobilier . Un specialist al firmei se va deplasa la domiciliul clientului pentru efectuarea masuratorilor si pentru consiliere, acest serviciu fiind gratuit.
* Termenele de executie sunt de maxim 10 zile lucratoare pentru mobila, iar proiectarea, transportul si montajul sunt deasemenea gratuite.
* Toate produsele comercializate de noi sunt insotite de certificate de garantie, perioada variind in functie de tipul produsului achizitionat. Pentru mobila garantia acordata este de 2 ani.
* Pe langa mobila la comada pe care clientul o poate personaliza dupa gustul si necesitatile proprii Vreaumobila.ro comercializeaza si o gama foarte variata de saltele, canapele, scaune, electrocasnice, decoratiuni, seminee electrice etc.