MN te provoaca la concurs: te pricepi la telecom?

Dupa ce a anuntat castigatorii primului concurs din seria „Te pricepi la telecom?”, MobileNews te provoaca sa iti testezi cunostintele despre lumea telecomunicatiilor cu un nou concurs.

Concursul se desfasoara in sectiunea Joaca, de pe website-ul MobileNews www.mobile-news.ro., pe durata a patru saptamani.

Pentru a participa la concurs, utilizatorii trebuie sa detina un cont pe website-ul MobileNews si sa raspunda la intrebari cu privire la principalele companii de pe piata de telecomunicatii din Romania.

Durata concursului: 1 aprilie – 1 mai 2010

Premiu: Samsung U100 Ultra 5,9 – cel mai subtire telefon mobil din lume al carui review a fost publicat de curand de MobileNews

http://www.mobile-news.ro/ro/articles/view/4438/samsung_u100_ultra_5_9_cel_mai_subtire_telefon_mobil_din_lume/

Premiul va fi acordat pe 1 aprilie 2010, prin tragere la sorti, unuia dintre participantii situati in primele 10 locuri din clasament.

MobileNews a anuntat saptamana aceasta castigatorii primei editii a concursului Te pricepi la telecom.

Despre MobileNews

Lansata in 2008, revista de telecomunicatii online Mobile News, editata de SC TRIM Publications, se numara printre cele mai inovatoare publicatii online de acest tip, oferind utilizatorilor noutati de calitate din domeniul telecomunicatiilor. Mobile News s-a extins la inceputul lunii ianuarie 2009 pe plan european, acoperind cu stiri zilnice intreaga Europa de Sud Est www.news-mobile.eu. Revista prezinta stirile locale in Romania, Grecia, Bulgaria, Albania si Cipru in limba materna. Incepand cu toamna lui 2009, cand s-a realizat si updatarea tuturor website-urilor, MobileNews va propune concursuri lunare cu premii atractive in sectiunea Joaca. Pentru mai  multe informatii, va invitam sa vizitati www.mobile-news-ro

MobileNews a lansat de curand o colaborare cu MeritaCitit.ro care permite cititorilor MobileNews, si nu numai, sa adauge continutul preferat din revista online pe website-ul MeritaCitit.

Totodata, MobileNews a anuntat ca incepand din aceasta saptamana cititorii se pot bucura de reviewuri si teste ale produselor D-Link publicate pe website-ul MobileNews.