MMM Consulting Intl organizeaza in aprilie certificari pentru metodologiile de diagnosticare si dezvoltare a anagajatilor

MMM Consulting Intl. – partener licentiat al Persona Global (PG) in Romania – organizeaza in perioada 18-20 aprilie in Bucuresti certificari pentru trei dintre metodologiile de diagnosticare si dezvoltare PG: MAP – Management Action Profile, SCA- Sales Compentency Assessment si ECP- Emotional Capability Profile.

Aceste metodologii sunt instrumente de dezvoltare a angajatilor, de la manager pana la individul venit nou in companie, metodologii de diagnoza ale echipelor si ale organizatiilor insasi.

Programul certificarilor este urmatorul:

-          18 aprilie 2011 are loc certificarea pe MAP – Management Action Profile -un instrument de management al performantei inovativ, de tip 360, care ofera feedback global, fiind in mod expres conceput pentru a masura performanta managerilor in domenii cheie de activitate, de care depinde succesul sau managerial si eficacitatea echipei pe care o conduce. Certificarea consta intr-un atelier de lucru, 1 zi, 8 ore, cu Jose Luis Cascallar, consultant senior al companiei Persona Global  si Madi Radulescu, Business Director in CEE al Persona Global.

-          19 aprilie 2011 are loc certificarea pe SCA- Sales Compentency Assessment-Instrument de evaluare a competentelor de vanzare sub forma unei cercetari masurabile, solide, de tip 270 (de la coordonator/manager de vanzari la agent de vanzari, incluzand – optional – si feedbackul clientului). Cuprinde 13 arii de dezvoltare si competenta a unui reprezentant de vanzari care includ toate etapele vanzarii, dar si cunoasterea produselor si industriei etc. Managerii de vanzari vor putea sa isi evalueze oamenii si sa le dea  feedback-ul, imbunatatind astfel colaborarea dintre cei doi. Certificarea consta intr-un atelier de lucru, 1 zi, 8 ore, cu Jon Gornstein, fondatorul si Presedintele PG si  Jose Luis Cascallar, consultant senior al companiei Persona Global.

-          19-20 aprilie 2011 are loc certificarea pe ECP- Emotional Capability Profile– este un instrument de diagnoza si dezvoltare care ofera feedback cu privire la gradul de competenta in ceea ce privesc abilitatile de inteligenta emotionala.

Certificarea consta intr-un atelier de lucru, 1 zi si jumatate, 12 ore, cu Jon Gornstein, fondatorul si Presedintele PG

Despre MMM Consulting Intl
MMM Consulting Intl activeaza pe piata romaneasca din 2003 deruland proiecte de consultanta in resurse umane si dezvoltare organizationala, programe de training pentru o gama importanta de clienti precum: Carrefour, Tarom, Holcim, Pirelli, Wurth, E.on, GDF Suez, Astra Zeneca, Romstal si multe alte companii de prestigiu (www.mmmconsulting.ro) .

Despre PERSONA GLOBAL

Persona Global Inc. este o firma de consultanta in management care serveste clientii direct oferind metodologii si masuratori robuste, testate pentru practicienii dezvoltarii organizationale. Obiectivul PG este de a ajuta clientii sa integreze cu succes strategiile corporative, procese, tehnologii si oameni. Misiunea PG este de a oferi clientilor directi, precum si consultantilor parteneri in DO si trainerilor, instrumentele adecvate pentru a crea aceea sinergie optima astfel incat strategia corporativa sa fie dusa la bun sfarsit.

Cu peste 1300 de profesionisti certificati in 72 de tari, metodologiile si masuratorile PG centrate pe rezultat sunt adaptate la nivel local pentru a asigura plierea pe cultura respectiva. In acelasi timp, procesele si instrumentele PG sunt personalizate in functie de zonele geografice oferind abordari cultural acceptabile pentru rezolvarea oricarei probleme critice de afaceri. Scopul PG este de a adauga valoare astfel incat sa devina parteneri strategici alaturi de toate partile interesate pe care le serveste.

Persoana de contact: Andreea Filip

Tel: 021.3203234/ 0728-146.079

e-mail: andreea.filip@mmmconsulting.ro

http://www.mmmconsulting.ro/