Premiera pentru miresele din Constanta

A fost lansat singurul site dedicat exclusiv mireselor din Constanta, www.nunta-constanta.ro.

www.nunta-constanta.ro pune la dispozitia viitorilor miri toate informatiile de care acestia au nevoie pentru organizarea nuntii mult visate, oferindu-le datele de contact si toate informatiile necesare in legatura cu restaurantele de nunta Constanta, agentiile de aranjamente nunta Constanta sau saloanele de rochii de mireasa Constanta si nu numai. Orice informatie in legatura cu organizarea unei nunti in Constanta o poti afla numai accesand www.nunta-constanta.ro. Viitorii miri pot vedea fotografii din salile de nunta din Constanta fara a face o multime de drumuri pentru a le vizita si astfel pot lua o decizie mult mai rapida cu privire la locatia in care se va desfasura petrecerea.

De asemenea, www.nunta-constanta.ro pune la dispozitia viitoarelor mirese o multime de articole realizate de specialisti in domeniul nuntilor, acestia oferindu-le sfaturi despre cum sa gaseasca rochia mult visata, ce acte au nevoie pentru cununia civila, semnificatiile cununiei religioase si multe alte informatii utile viitorilor miri.

Toate informatiile prezentate pe www.nunta-constanta.ro sunt atent verificate, oferind astfel mireselor siguranta ca pe www.nunta-constanta.ro informatiile sunt actuale si corecte.

Portalul aduna peste 200 de furnziori numai din Constanta asadar viitorii miri au toate optiunile de furnizori pentru nunta lor intr-un singur loc nemaifiind necesare o sumedenie si telefoane si o multime de drumuri. Acum ai toate datele de care ai nevoie printr-un singur clic de mouse, la tine acasa.

Realizarea acestui portal a durat mai bine de doi ani si a necesitat investitii semnificative din partea fondatorilor. Acestia pregatesc in continuare numeroase avantaje atat pentru viitorii miri cat si pentru furnizori iar portalul este astfel imbunatatit si actualizat continuu.