Mircea Dragos -Fotograful profesionist cu “ O noua identitate”

Incepand cu luna februarie a.c., fotograful profesionist Mircea Dragos, din Bucuresti, are “o noua identitate”. Noul site de prezentare a serviciilor oferite de el, in fotografia profesionala, este structurat pe patru domenii de activitate. Fotografia Corporate prin categoriile Corporate/Fotografia Publicitara si de Eveniment, Fotografia de Studio prin Fotomodele, Studio si Prezentari de Moda, Fotografia de Nunta prin, Nunta, Botez si Petreceri Private si Fotografia de Arta prin categoriile Natura, Emotii, Vacante si Calatorii.

“Activitatea in domeniul Artei fotografice am inceput-o in anul 1997, odata cu acceptarea mea ca membru in Asociatia Artistilor Fotografi din Romania. A continuat cu absolvirea celor doua cursuri de fotografie, Curs de Tehnica si Arta Fotografica, Nufarul, Oradea,2001 si Cursul de Arta Fotografica, Eurocor, 2008.
Pentru a intelege perfect cerintele si nevoile clientilor si pentru a vorbi aceeasi limba cu ei m-am licentiat in domeniul Comunicarii si Relatiilor Publice, specializarea ‘Publicitate si Reclama’ si in Mass-media si Comunicare, specializarea ‘Jurnalism’.

“Ceea ce ma diferentiaza de ceilalti fotografi profesionisti, este experienta de peste 10 ani in fotografia profesionala, imbinand toate genurile de fotografie, cat si domeniile de activitate. Nu te poti numi cu adevarat profesionist, daca vezi fotografia doar pe o latura si lucrand doar intr-un domeniu. Combinand stilurile si avand o viziune completa a ceea ce inseamna cu adevarat fotografia profesionala, rezultatul nu poate fi decat perfect. Diversitatea si gradul mare de dificultate al lucrarilor ma provoaca, ma fac mai creativ”.

“Beneficiile oferite clientilor sunt multe: fotografii de calitate, realizate exceptional, cu aparatura si tehnica de ultima generatie Full Frame, care pun cu adevarat in valoare experienta si pregatirea mea, cat si calitatea serviciilor si a produselor clientilor mei. Echipamentul profesional de studio foto si video, poate fi folosit in orice locatie, de la studioul foto unde se regaseste echipamentul, pana la sediul firmei sau la punctul de lucru. Imi place sa lucrez cu clienti pretentiosi, care stiu ca un lucru foarte bine facut sau chiar perfect, costa. Fiecare lucru are pretul lui, indiferent daca ne permitem sau nu.
Seriozitatea pentru mine inseamna foarte mult, intr-o lume atat de nesigura atat pe plan economic si social”.

Mircea Dragos este membru în numeroase organizatii incepand cu anul 1997, precum Asociatia Artistilor Fotografi din Romania, Societatea Ziaristilor din Romania, Organizatia Internationala de Jurnalism, Asociatia Fotografilor de Presa din Romania, Clubul Fotografic “Nufarul” din Oradea, Confederatia Braziliana de Fotografie si Cinema.
A particitat la numeroase expozitii personale si de grup la nivel international si la concursuri nationale si internationale, unde a primit multe premii, diplome si recunoastere internationala.

“Va astept sa-mi vizitati site-ul www.mirceadragos.ro si sa va convingeti de cele spuse de mine”.

“Da-mi voie sa ma ocup de imaginea ta si ea va deveni perfecta”, Mircea Dragos