MIRA TELECOM previne situațiile de urgență în Giurgiu, Constanța și Brăila

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ”Vlaşca” Giurgiu a fost dotat cu patru vehicule de intervenţie cu echipamente de ultimă generaţie: o autospecială de capacitate mărită pentru stingerea incendiilor, o autospecială C.B.R.N. –  nuclear, bacteriologic, chimic şi radiologic – pentru decontaminare la sol, un microbuz pentru transportul echipelor speciale pe drumuri dificile, inclusiv pe drumuri acoperite cu gheaţă sau zăpadă sau în afara acestora, respectiv o macara pentru ridicare cu o capacitate de 60 de tone.

Proiectul „Întărirea capacităţilor tehnice operaţionale pentru răspuns în situaţii de urgenţă în regiunea transfrontalieră Giurgiu-Ruse (EOCES)” face parte din programul de cooperare transfrontalieră România – Bulgaria 2007-2013. Livrările echipamentelor au fost onorate cu două săptămâni înainte de termen.

„MIRA TELECOM a dovedit încă o dată că are capacitatea de a livra echipamente complexe de ultimă generație într-un sector atât de sensibil precum cel al intervențiilor în situații de urgență. Faptul că și aceste livrări de echipamente au avut loc înainte de data prevăzută în contract dovedește încă o dată importanța pe care compania noastră o acordă acestui domeniu”, a declarat Stelian Ilie, Preşedinte al companiei MIRA TELECOM.

Inspectoratele pentru Situaţii de Urgenţă Brăila şi Constanţa au fost dotate cu două autospeciale de cercetare în cadrul unui proiect în valoare de peste 3 milioane de lei. MIRA TELECOM a predat cu trei săptămâni înaintea termenului contractual cele două autospeciale destinate intervenţiei în cazul accidentelor nucleare, bacteriologice sau chimice şi pentru decontaminarea personalului de intervenţie şi a celui afectat. Cele două sisteme sunt capabile să investigheze și să prelucreze eficient și rapid starea din teren pe toate căile, precum și să stocheze și să transmită datele primare. Transmiterea datelor se va face atât la dispeceratele ISU județene adiacente zonei cât și la alte centre precum cel de mediu, în funcție de situația tactică necesară.

MIRA TELECOM – companie cu capital integral românesc fondată și condusă de Stelian Ilie, președinte al grupului – și-a început activitatea cu distribuția echipamentelor de radiocomunicații. Diversificarea serviciilor a reprezentat un principiu de bază în evoluția companiei, MIRA TELECOM oferind astăzi soluții complete de securitate, IT și telecom, dublate de un serviciu integrat eficient și operativ, care sa aducă o reală valoare adăugată operațiunilor clienților. Mira Telecom are în prezent o experiență de 14 ani pe piața româneasca și internațională.