MIERCURI, 2 IUNIE, A INCEPUT VARA LE GAGA!

Miercuri, 2 iunie, a avut loc mult asteptata redeschidere Le Gaga Terrace, Restaurant & Lounge!
La inceputul celui de-al doilea sezon consecutiv, Le Gaga si-a deschis portile pentru inca o vara de neuitat, in acelasi spirit liber, care i-a cuprins pe toti cei prezenti. Veniti in numar foarte mare, acestia au avut parte de o tratatie speciala, surprize, si multe momente placute, in aceeasi ambianta destinsa si relaxanta ca anul trecut.
Si acesta a fost doar inceputul! Pe tot parcursul verii Le Gaga iti pune la dispozitie in fiecare zi de luni pana duminica, incepand cu ora 18.00, cele mai delicioase cocktailuri, pe care le poti savura pe cele trei terase incapatoare, dar si un meniu complex, oferit de restaurantul deschis de la ora 12.00.
In plus, vei avea parte de un program special in fiecare noapte de miercuri, joi, vineri si sambata, de la ora 22.00, in Lounge-ul care ti-a pregatit deja cele mai fierbinti party-uri.
De primul dintre ele vei avea parte chiar in aceasta seara,
cand Le Gaga te va destinde cu o atmosfera frantuzeasca si un invitat din Paris ce aduce cu sine stilul cochet al orasului luminilor, Dj Jed Wong!
Vara aceasta, Le Gaga Terrace, Restaurant & Lounge iti pune la dispozitie un adevarat complex al relaxarii!

Rsvp : 0727 534 242

www.legaga.ro
office@legaga.ro

Parcul Herastrau (intrare Soseaua Nordului)

Parteneri Media: Radio 21, Music Channel, Ciao, Can Can, Spy, www.afterhours.ro, Luxury, www.vipstyle.ro, Monden.Info, Libertatea, Divercitycafe.ro, partytime.ro, Libertatea, www.emulte.ro, Tourist Tool, Tonight.eu, anyplace.ro

Parteneri Eveniment: Chivas, Bamboo Fitness, Algio Fashion, Peroni, Camel, Howard Johnson, Media Forest, Centro Donna, Universal Turism

Raluca Gheorghe
PR LE GAGA