MIDOCAR porneste in Bucuresti cea de-a doua editie a MIDOCARavanei Volkswagen

Ti-ai imaginat vreodata cum ar fi sa stai fata in fata cu o echipa a Serviciilor Secrete? Ai opune rezistenta? Sau te-ai conforma tuturor indicatiilor?
Vino sa descoperi Serviciile Complete si… Secrete MIDOCAR!

In perioada 6-8 octombrie, fii pregatit pentru intalnirea cu MIDOCAR in parcarile Militari Shopping, Bucuresti Mall si Plaza Romania. O suita de agente secrete, consultanti si douasprezece masini isi asteapta “victimele” pentru a le oferi experienta Serviciilor Complete si… Secrete.

Serviciile Complete si… Secrete ale MIDOCAR stiu totul despre tintele lor, in a caror cautare vor porni saptamana aceasta. Agentele secrete ale MIDOCARavanei vor avea de oferit obiecte branduite Volkswagen, GPS-uri si eBook Readers Prestigio, programari la test drive si multe alte premii.

Caravana cuprinde cele mai aclamate modele Volkswagen: Polo, Golf, Golf Cabrio, EOS, Scirocco, Jetta, Passat, Sharan, Tiguan, Touareg, dar si autovehicule comerciale precum Amarok, Transporter si Crafter. Daca sunteti in cautarea unui autoturism, la MIDOCARavana veti gasi consilieri dedicati, care va vor ajuta sa luati cea mai potrivita decizie. Fie ca aveti nevoie de un autoturism sau de o autoutilitara, o masina noua sau una de ocazie, sau de programare in service, consilierii va vor oferi suportul de care aveti nevoie, pentru ca la MIDOCAR furnizam Servicii Complete!

Programul complet al evenimentelor poate fi gasit pe www.midocaracter.ro
Parteneri: Radio ZU, Bucuresti Mall, Plaza Romania, Militari Shopping, Prestigio, Sony Romania, Hotel Rex 4* Tulcea

Teaserul evenimentelor poate fi gasit aici:
vimeo.com/30063012

#

Despre MIDOCAR

Infiintat în 1992, MIDOCAR a acumulat nu mai putin de 19 ani de experienta in domeniul auto, fiind primul importator Volkswagen si Audi de pe piata romaneasca.

De-a lungul activitatii sale, MIDOCAR a consemnat numeroase premiere: primul stand Volkswagen la expozitiile TIBCO si TIB, in 1992, primul showroom la standard Volkswagen, inaugurat in anul 2000, si prima livrare, in 2006, a unei utilitare de lux Volkswagen Multivan Business.
MIDOCAR dispune de prima si singura, in acest moment, sectie de dotari speciale Volkswagen si Audi, furnizand autospeciale pentru institutiile statului, autolaboratoare, autofrigorifice, service-uri mobile.

In prezent, MIDOCAR ofera clientilor sai servicii complete datorita celor trei axe de dezvoltare: servicii pre-vanzare, sistem Buyback prin Weltauto, si servicii post-vanzare – reprezentate de service autorizat si piese de schimb si accesorii originale.