Microsoft Excel for Business, Microsoft PowerPoint Workshop

De ce sa luati parte la aceste cursuri?

Microsoft Excel for Business – in multe cazuri, stapanirea functionalitatilor Excelului iti poate reduce munca de la ore intregi la doar cateva minute. Cursul este destinat celor care lucreaza in mod constant cu Excel mergand doar pe exemplificari practice, astfel incat toate notiunile predate sa poata fi utilizate in cel mai scurt timp. In cadrul sau sunt explicate elemente precum formule, functii, grafice, tabele pivot sau un alt instrument din MS Excel.

Cand va avea loc acest curs?
23 Р24 septembrie, ̨ntre orele 10:00 si 17:00 ( pauza 13:00 Р14:00 )

Puteti gasi pe site-ul LEC o programa detaliata a acestui curs http://leconline.ro/curs-it/curs-excel?utm_source=ComunicateDePresa&utm_medium=parteneri&utm_campaign=CampanieOfficeSeptembrie

Microsoft PowerPoint Workshop – daca jobul implica crearea de prezentari sau slideshowuri in Microsoft PowerPoint, probabil serciviile noastre iti vor fi de folos. PowerPoint nu este dificil de invatat, insa iti putem arata cateva trucuri care te vor ajuta sa fii mai productiv. Acest curs intra ceva mai in detaliu, decat utilizarea de baza a PowerPoint, detaliind (de exemplu) cum sa iti creezi propriile templateuri, sa realizezi animatii si prezentari interactive sau cum sa inregistrezi si sa utilizezi macrouri.

Cand va avea loc acest workshop?
21 Р22 septembrie, ̨ntre orele 10:00 si 17:00 ( pauza 13:00 Р14:00 )

Puteti gasi pe site-ul LEC o programa detaliata a acestui curs http://www.leconline.ro/curs-it/microsoft-powerpoint-workshop.html?utm_source=ComunicateDePresa&utm_medium=parteneri&utm_campaign=CampanieOfficeSeptembrie

Pachetul cursului/workshop-ului  contine urmatoarele:
– asistenta din partea trainerului pe parcursul celor 12 ore de curs
– manual tiparit
– CD cu video tutoriale si exemplele parcurse in cadrul cursului
– diploma de participare

Pentru inscriere puteti folosi formularul de pe site-ul Line Education Center : www.leconline.ro/inscriere.

Locatia de desfasurare: sediul Line Education Center, care este situat pe Strada Frumoasa Nr. 52 (la doar 5 minute de mers pe jos de la Piata Victoriei)