MG Dental lanseaza www.zambet-mania.ro un proiect de informare pentru cei ce doresc un zambet perfect

logo mg dental    

Bucuresti – 27 octombrie 2009 – “Zambetul este cea mai importanta cale de comunicare” asa spun cei mai multi specialisti in comunicare. Un zambet frumos conteaza foarte mult in orice situatie. Toata lumea stie acest lucru si probabil acesta este si cel mai frecvent motiv (in afara de durere) pentru care luam hotararea sa mergem la stomatolog. Un zambet perfect cu dinti frumosi, albi si sanatosi creste incredererea de sine si are un rol important in dezvoltarea relatiilor personale si de business.
Pornind de la aceste considerente MG Dental a lansat www.zambet-mania.ro un nou proiect de informare a celor care isi doresc un zambet perfect. In premiera in Romania cei interesati sunt invitati sa completeze un test de evaluare a zambetului „Smile test” prin care pot afla cum pot fi rezolvate principalele probleme de estetica dentara. Acest test, care cuprinde peste 30 de intrebari, reprezinta un instrument valoros pentru a determina care este cea mai buna si rapida modalitate de a obtine un zambet perfect in fiecare situatie. Toate testele sunt prelucrate individual de catre medicii echipei MG Dental iar rezultatele sunt personalizate pentru fiecare respondent in parte.
Proiectul www.zambet-mania.ro include si o sectiune de informare despre fatetele de ceramica ce reprezinta unul dintre cele mai simple tratamente de cosmetica dentara cu efect estetic uimitor. Tratamentul prin fatetele de ceramica rezolva foarte simplu si rapid in doar 3 sedinte probleme inestetice grave : dinti sparti sau ciobiti, dinti cu fisuri sau obturatii inestetice, dinti patati sau cu coloratii anormale.
Echipa MG Dental considera ca un pacient informat este mult mai bine pregatit sa ia decizii privind sanatatea si frumusetea dintilor sai. Din acest motiv am inclus o sectiune video in care sunt prezentate cea mai mare parte a problemelor dentare precum si metode generale de rezolvare a acestora.
Estetica dentara este o disciplina a medicini dentare dedicata stiintei si artei de a reface zambetul natural al unei persoane, pe baza unor principii si reguli eficiente, deosebit de simple aplicate de cand lumea in arhitectura, arta, natura.
MG Dental este o clinica dentara ce ofera servicii stomatologice complete, pornind de la programe simple de profilaxie dentara, pana la rezolvarea unor situatii complexe ce presupun tratamente dentare combinate si interventii multiple. Cu experienta de peste 10 ani, cu o echipa solida si o retea nationala de parteneri, MG Dental este unul dintre cei mai importanti furnizori de abonamente dentare in sistem corporate.
Date de contact: MG Dental str. Crangului nr. 4 sector 1, Bucuresti Telefon: 0723 250 358 website: www.mgdental.ro , www.zambet-mania.ro email: programari@mgmedical.ro