Metropolitan Life lansează asigurarea Așa cum vrei tu, simplă, modulară și cu toate costurile la vedere

  • Asigurarea AÈ™a cum vrei tu oferă instrumentele necesare pentru protecÈ›ia standardului de viață în prezent, dar È™i pentru momente din viitor.
  • SoluÈ›ia de protecÈ›ie oferă beneficii care pot fi alese de către fiecare client în funcÈ›ie de nevoile sale, având toate costurile la vedere. La anumite momente, de-a lungul asigurării, clientul poate primi înapoi 30% din suma primelor plătite pentru riscul de deces din orice cauză È™i pentru riscurile de spitalizare È™i chirurgie în cazul în care nu a avut solicitări de despăgubiri.

BucureÈ™ti, 25 aprilie 2018 – Metropolitan Life anunță astăzi lansarea asigurării AÈ™a cum vrei tu, un produs flexibil, modular, ce adresează nevoile fiecarui client într-o manieră personalizată. Asigurarea AÈ™a cum vrei tu oferă acces la o gamă variată de beneficii de protecÈ›ie, pentru un control ridicat asupra evenimentelor imprevizibile ale vieÈ›ii È™i permite chiar È™i acumularea de resurse pentru viitor, printr-o componentă distinctă, de investiÈ›ie.

Această extindere a portofoliului companiei are loc într-un context în care, potrivit unui studiu* realizat de compania Metropolitan Life, atunci când se gândesc la achiziționarea unei asigurări de viață, motivațiile de cumpărare sunt legate de protecția individuală și familială, protecția împotriva cheltuielilor neprevăzute, economisirea pentru perioada pensiei, dar și obținerea unui sentiment de liniște oferit de un plan de protecție pe termen lung.

“Lansarea Asigurării AÈ™a cum vrei tu este răspunsul firesc la ceea ce ne-au spus consumatorii că își doresc. Acest produs este nu doar un instrument puternic de protecÈ›ie, ci È™i o încurajare de a fi „designerii” propriei vieÈ›i, aÈ™a cum o dorim noi – o abordare prin care Metropolitan Life redefineÈ™te conceptul de protecÈ›ie pe piaÈ›a asigurărilor din România.”, a declarat Carmina Dragomir, CEO Metropolitan Life.

Asigurarea Așa cum vrei tu oferă un plan de protecție modular, ce include plata de către companie a unei sume asigurate de până la 1 milion de lei, în cazul nefericit al decesului din orice cauză al titularului poliței. În caz de invaliditate permanentă din accident sau fracturi și arsuri din accident, compania asigură un beneficiu de până la 500% din suma asigurată, iar pentru chirurgie din accident sau chirurgie din accident și îmbolnăvire, oferă același beneficiu, ce poate urca până la 35.000 lei.

Mai mult, în situația unei spitalizări din accident sau accident și îmbolnăvire, compania oferă până la 700 de lei zilnic pentru spitalizare, începând chiar din prima zi. În cazul apariției unei afecțiuni grave, clienții pot beneficia de o sumă asigurată de până la 800.000 lei, iar prin clauza Top Protect au acces la tratament specializat în afara țării, cu sume despăgubite de până la 1 milion de euro anual sau până la 2 milioane de euro pe viață. Totodată, în situația unui diagnostic grav, clienții au posibilitatea de a cere încă o opinie și recomandare de tratament din partea unui consorțiu medical specializat. În plus, pe parcursul contractului, clienții pot primi înapoi o parte din sumele plătite dacă evenimentul asigurat nu a avut loc, în limita a 30% din suma primelor plătite pentru anumite riscuri.

„Asigurarea Așa cum vrei tu este un instrument de sprijin fundamental în fața evenimentelor deopotrivă frumoase și dificile ale vieții. Este acel prieten din viața reală care îți este alături nu doar moral, dar și material, printr-un angajament de încredere, onorat pe deplin.”, a adăugat Carmina Dragomir, CEO Metropolitan Life.

Suplimentar planului de protecție oferit în cadrul Asigurării Așa cum vrei tu, titularii de polițe au posibilitatea de a accesa componenta de investiție Invest Plus, care permite acumularea de resurse pentru planuri de viitor, fie că este vorba despre plata studiilor universitare a copiilor sau obținerea unui venit suplimentar la vârsta pensionării. Clienții dețin o flexibilitate foarte mare în ceea ce privește decizia de investiții pe piețe interne de capital sau pe piețe externe, iar dacă dispun de sume suplimentare pentru planurile de viitor, au posibilitatea de a crește oricând valoarea investiției.

Asigurarea Așa cum vrei tu oferă titularilor de polițe și posibilitatea de a retrage sume parțiale din cont în situațiile în care aceștia au nevoie de resurse financiare pentru a-și îndeplini anumite planuri. Sumele deja acumulate pot fi transferate simplu și rapid, iar viitoarele prime de asigurare pot fi direcționate foarte simplu dintr-un program de investiții în altul. În plus, accesul la platforma e-Customer permite un grad de transparență ridicat, întrucât clienții pot vizualiza rapid numele programului de investiție ales, numărul de unități, prețul unei unități de fond, valoarea contului, valoarea beneficiilor de economisire, în scopul optimizării permanente a planului.

Clienții care optează pentru componenta de investiție beneficiază de bonusuri de loialitate la împlinirea a 10, 15 și 20 de ani de contract, dar și de bonusuri pentru evenimente fericite precum căsătoria, nașterea unui copil, admiterea la facultate, admiterea copilului la facultate, nunta de argint etc.

Lansarea Asigurării Așa cum vrei tu face parte din strategia Metropolitan Life de a oferi tuturor acces facil la servicii și soluții complete de protecție, produse inovatoare și personalizate, în contextul viziunii asumate „Pășim prin viață împreună”. Metropolitan Life investește constant în educație financiară, prin programe și produse menite să redefinească modul în care românii se raportează la realitatea financiară.

*Studiul a fost realizat pe un eșantion de 1308 persoane cu vârsta cuprinsă 20 și 70 de ani.

Despre Metropolitan Life

Metropolitan Life este parte a MetLife, Inc., una dintre cele mai mari companii de asigurări de viață din lume, și filială a companiei irlandeze Metlife Europe d.a.c.. Înființată în 1868, MetLife oferă, la nivel global, asigurări de viață, planuri de pensii, beneficii pentru angajați și servicii de administrare a activelor. Cu aproximativ 100 de milioane de clienți, MetLife are operațiuni deschise în aproape 50 de țări și deţine poziţii de conducere în pieţe din Japonia, America Latină, Asia, Europa şi Orientul Mijlociu. În România, Metropolitan Life are peste 19 ani de activitate pe piața de asigurări de viață. Două milioane de clienți beneficiază de asigurări de viață și pensii private obligatorii oferite de Metropolitan Life la nivel local.