metodele prin care o firma poate trece cu bine peste controalele fiscale

Episodul de saptamana aceasta al Atelierului de Afaceri ne dezvaluie, prin intermediul lui Gabriel Sincu, senior manager la compania de audit si consultanta fiscala Mazars, metodele prin care o firma poate trece cu bine peste controalele fiscale si prin care poate evita sau atenua amenzile primite, in cazul descoperirii unor eventuale nereguli in contabilitate.

Specialistul in contabilitate ne sfatuieste cum sa ne pregatim contabilitatea si cum sa ne comportam si sa comunicam cu inspectorii fiscali, cum “sa ne punem bine cu baietii rai” astfel incat sa beneficiem de sanctiuni cat mai mici in cazul in care acestia descopera eventuale nereguli. Sincu enumera si modalitatile de a evita, amana sau esalona plata amenzilor.

Mai bine sa previi decat sa tratezi” considera Gabriel Sincu, care le recomanda antreprenorilor sa intocmeasca la timp evidentele fiscale si sa rezolve rapid problemele aparute, evitand amanarea acestora, pentru ca avizul de inspectie fiscala sa nu ii prinda nepregatiti.

Despre NewsChannel.ro:

www.NewsChannel.ro, publicatie online a platformei de business ClubAfaceri.ro ofera vizitatorilor stiri, analize, sfaturi si informatii utile dezvoltarii si administrarii propriilor afaceri.

www.ClubAfaceri.ro – platforma de business ce cuprinde un Catalog de Firme/Companii cu peste 25.000 de companii inscrise, un Catalog de Produse, precum si o platforma bursiera care se concretizeaza in spatiu dedicat companiilor inscrise, pentru a-si publica anunturile de vanzare/cumparare si cooperare.
www.Flu.ro – un portal pentru femeia care vrea sa fie mereu informata si in pas cu moda, pentru femeia cocheta si sigura pe sine, care este un statement prin simpla sa prezenta.
www.BricoShop.ro magazin virtual specializat in bricolaj si amenajari;
www.GhiseulBancar.ro, site financiar-bancar liderul informatiilor bancare.

www.Allshops.ro – Go shopping! Director de magazine online