Metoda garantata de castigat bani online

Adsense este programul perfect de generare a veniturilor pasive pentru ca nu necesita munca din partea dvs. cu provorarea si vanzarea unui produs. Asta inseamna ca puteti genera castiguri in bani online foarte simplu doar cu ajutorul unui website sau blog si prin postarea de reclame adsense .
Caci da dragi mei adsense este un program prin care absolut orcine, dar absolut orcine indiferent de sex sau varsta cu conditia sa aiba peste 18 ani si doreste sa castige un ban pe internet il poate practica fara probleme. De ce este asa de simplu? Pai hadeti sa-l analizam putin: adsense este o formula simpla, un program usor de utilizat si intretinut, ganditi-va ca ati invatat sa conduceti o masina si sunteti la inceput, vi se pare dificil nu-i asa, dar exersand deveniti experti si nu uitati toata viata cum sa faceti acest lucru.
Ok pana aici, dar surpriza si programul adsense functioneaza la fel, vi se va parea greu la inceput, dar exersand-ul veti deveni un maestru adevarat, iar acest lucru singur nu-l ve-ti mai uita mai ales cand vedeti cati bani intra in conturile dvs. de pe urma lui.
O sa spune-ti "Pai bine dar cu ce se mananca adsense asta?", va voi raspunde. Sa presupunem ca si dvs. la fel ca si marea majoritatea a celor ce utilizeaza internetul in ziua de astazi aveti un blog (pe www.blogspot.com este gratuit) si doriti sa castigati un ban pentru buzunarul dvs. nimic mai simplu aplicati in sectiunea design a blogului dvs. apoi pe adaugati obiect gadget si selectati casuta adsense , si gata aveti propriile dvs reclame adsense pe care vizitatori vor da clic si de pe urma carora dvs.o sa castigati bani.
Este chiar atat de dificil?
Am sa va dau 3 sfaturi esentiale pentru a va creste veniturile cu adsense .
1.) Folositi intotdeauna canale publicitare personalizate si nu cele recomandate de catre google, asta inseamna ca dvs. trebuie sa selectati cuvintele cheie relevante in functie de continutul site-ului sau blogului dvs. pentru a creste interesul vizitatorilor fata de reclamele postate si de ce nu valoarea lor, care poate ajunge de la 0,10 eurocenti si la 0,40 eurocenti.
2.)Utilizati pe cat posibil adsense in partea superioara a site-ului sau blogului dvs. pentru a putea fii foarte vizibil vizitatorilor, si la fel de important editati textul anunturilor dvs. adsense in functie de culoarea textului din pagina dvs. iar textele de tip link scrieti-le intotdeauna cu culoarea albastru se considera SEO (optimizarea pentru motoare de cautare) si asta.
Si sub nicio forma nu faceti clic pe anunturile dvs..
3.)O alta unealta foarte puterina pentru adsense este casuta de cautare pe care calduros ve-o recomand la toti cei care castigati bani din adsense sau care aveti de gand sa o faceti. Casuta de cautare este foarte puternica si orice webmaster ar trebuii sa o ia in considerare pentru ca ea prin termeni de cautare pe care dvs. ii inserati deschide pagini cu sute sau mii de anunturi adsense de pe urma caraora sa castigati fara probleme, si de regula sunt cele mai bine platite anunturi de catre google. Dar partea cea mai frumoasa incepe abia acum, pentru o singura pagina de tip blog aveti dreptul sa introduceti 3 unitati de reclame adsense, o unitate are 3 reclame, care inseamna 9 anunturi pe pagina, pe cand caseta de cautare deschide zeci de pagini cu zeci de reclame. Daca intr-adevar doriti sa castigati bani online tineti cont de casuta de cautare, care se poate introduce in pagina oriunde, va recomand colturile superioare.
Va stam la dipozitie cu o colectie impresionanta de materiale informative despre adsense, sfaturi si trucuri precum si despre cum puteti castiga de pe urma programului adsense.
Dar pentru mai multe informatii si detalii va asteptam pe site-ul nostru la 'Castigati Bani Online!'