MESAJUL PRESEDINTELUI UNIUNII MEDIATORILOR BANCARI CATRE MEDIATORI PRIVIND ALEGERILE PENTRU CONSILIUL DE MEDIERE

Stimati mediatori, Distinsi colegi, Onorati conducatori de asociatii profesionale

In calitate de Presedinte al Uniunii Mediatorilor Bancari si al Oficiului National de Mediere, cu mana pe inima si gandul la binele si fericirea dvs si al familiilor dvs, va adresez aceasta ultima rugaminte pentru a pre-ntampina pericolul in care sunteti pusi de catre cei noua cetateni care isi uzurpa calitatea de membru in Consiliul de mediere.

Pe langa faptul ca cei noua cetateni din Consiliul de mediere au emis premeditat mai multe hotararii, in continutul carora sunt prevederi ilegale, una dupa alta de tip suveica pentru a ingreuna si a face imposibila contestarea acestora,acestia au facut o serie de falsuri in ceia ce priveste vechimea potentialilor contra-canditati pentru a-i scoate din cursa electorala, ne mai punand la socoteala radierea ilegala din Tabloul mediatorilor a celor peste 1500 de mediatori, marea majoritate in profesie din anii 2008 – 2009.
Una dintre conditii impusa abuziv de uzurpatori pentru a putea candida la o functie in Consiliul de mediere, este aceia a unei vechimi in profesie de minim doi ani.

Desi autorizati in anii 2008 – 2009 – 2010, unor potentiali contra-candidati ai uzurpatorilor ramasi pe tablou, pentru a le putea fi refuzate candidaturile le-au fost modificati anii inceperii activitatii, iar unora agreati si autorizati de curand i-au dus ca mediatori in urma cu 8 – 9 ani.

De aceia, am rugamintea, spre binele dvs:

1.  sa nu va depuneti, nici unul dintre dvs, dosarul de candidatura
2.  sa nu va inscrieti, nici unul dintre dvs, pe listele vreunei comisii
3.  sa nu acceptati, nici unul dintre dvs, sa va exprimati forma de vot
4.  sa nu participati, nici unul dintre dvs, la procesul de votare

Ganditi-va ca se va ajunge ca acesti noua uzurpatori sa fie deferiti justitiei, iar impreuna cu ei inevitabil si acei mediatori care vor achiesa la infractiunile lor, adica acei mediatori care, iresponsabil, vor forma comisiile.

Tot procesu electoral anuntat si propus a fi desfasurat de catre cei noua uzurpatori, este un proces infractional.

Avem informatii ca buletinele de vot se vor tipari in dublu exemplar, iar acest proces electoral a fost gandit pentru a fi incontrolabil.

Am ferma convingere ca toti va doriti binele si nu doriti sa fiti cercetati de organele abilitate, de dragul de a sprijini faptele infractionale ale unor iresponsabili si de dragul de a ajunge in consiliu.

Va asigur ca, ce doresc pentru mine, acelasi lucru doresc si pentru dvs:libertate, liniste si fericire, iar candidatura am sa mi- o depun decat in conditii de legalitate si nu acum.

Cand voi candita, va asigur ca nu am sa amagesc pe niciunul dintre dvs, cum au facut-o uzurpatorii.

Pentru acei uzurpatori care si-au depus si isi vor depune candidaturile, le transmit decat,, sa le fie rusine”.

Daca nu  ati fost pentru binele medierii, credeti ca sunteti acum? NU.

Asa sa va ajute Dumnezeu!

Tudor Tatu
Presedinte al UMB si ONM