MESAJUL PRESEDINTELUI UNIUNI MEDIATORILOR BANCARI


,,Oricand poti, convinge vecinii tai sa ajunga la compromis.Arata-le cum deseori anume invingatorul nominal ,al unui proces, este cel care pierde cu adevarat – in taxe, cheltuieli si irosire de timp”. – ,,Abraham Lincoln”

Uniunea Mediatorilor Bancari activeaza pe piata medierii conflictelor din domeniul financiar – bancar din luna noiembrie 2009,cand s-au pus bazele unei prietenii mai mult decat profesionale.

In 2009, am simtit ca ne-am maturizat si ca experienta ne provoaca spre un domeniu neexplorat de catre mediatorii autorizati, asa ca am infiintat Uniunea Mediatorilor Bancari.

In ultima perioada, ne-am concentrat asupra dezvoltarii si educarii continue a echipei, care a depasit 15 persoane in ciuda timpului scurt scurs de la infiintare.In acelasi timp, incercam sa consolidam relatiile cu partenerii ale caror nevoi ne-au testat inventivitatea si cunostintele si ne-au impulsionat sa fim in pas cu ultimele modalatitati de rezolvare a conflictelor din domeniu financiar-bancar, pentru a putea oferi solutii la standarde de calitate cat mai inalte.

Pentru viitor, planurile sunt pe masura ambitiei noastre. Pe termen scurt, ne vom axa pe recrutarea de noi membri, pentru a infiinta o intreaga retea de mediatori bancari in orasele si municipiile resedinta de judet, pentru ca acestia sa vina cat mai precis in intampinarea cerintelor persoanelor fizice si persoanelor juridice ale caror probleme litigioase nu se pot rezolva decat cu ajutorul unui mediator neutru si impartial.

Suntem convinsi ca putem face din Uniunea Mediatorilor Bancari produsul numarul ,,1″ in Romania, privind medierea conflictelor in domeniul financiar-bancar.

Credem ca avem potentialul si dorinta de munca necesare atingerii acestui scop si nu numai.

Deasupra tuturor planurilor, vrem sa mentinem orientarea catre client ca principala deviza a Uniunii Mediatorilor Bancari, ramanind fideli filosofiei afacerii noastre.

Oferindu-le clientilor nostri servicii de calitate si sprijin se va ajunge la un rezultat profitabil tuturor partilor implicate in conflict fara a fi nevoie sa se apeleze la alte autoritati si instante de judecata.

Ne mandrim cu o echipa tanara si entuziasta, media de varsta a membrilor nostri fiind de doar 43 de ani.

Mesajul meu se constituie într-o chemare catre toti mediatorii autorizati din Romania de a veni si a se alatura acestui nucleu, deja existent, ceea ce ne va permite sa ne intarim pozitia si sa ne lansam in ambitioase proiecte de viitor pentru a oferi cetatenilor Romaniei, pesoane fizice si persoane juridice, servicii de mediere a conflictelor la cele mai inalte standarde.

Planurile noastre de dezvoltare includ marirea numarului de membri intr-un interval de un an, astfel incat la finele anului 2010 sa ajungem la peste 200 de membri.

Uniunea Mediatorilor Bancari nu este doar „o alta asociatie a mediatorilor”, ci un loc unde colegii se simt bine.

Pentru mine, in viata, exista o dimensiune esentiala pentru a te simti cu adevarat implinit: solidaritatea umana.

Familia si prietenii reprezinta puncte-cheie in traiectoria personala si profesionala. In masura in care ai reusit sa-ti consolidezi aceste coordonate pozitive in viata ta, sa te inconjori de dragoste si incredere vei transmite la randul tau aceeasi dragoste si incredere.

Atunci cand te bucuri de succes ai si o responsabilitate imensa fata de comunitate.Este important sa nu uiti “sa predai stafeta” intr-un fel, sa-i ajuti pe altii si sa le oferi posibilitatea de a oferi la randul lor ceva societatii.

Vom reusi sa facem acest lucru prin intermediul Uniuniii Mediatorilor Bancari.

Multumesc pentru sprijin si colaborare tuturor membrilor nostri actuali si viitori si doresc sa ii asigur de intreaga mea participare, in continuare, pentru indeplinirea misiunilor noastre.

Deasemenea, asigur pe toti clientii nostrii,persoane fizice si persoane juridice,ca nu voi precupeti nici un efort pentru ca mediatorii autorizati – membri ai Uniunii Mediatorilor Bancari, prin intermediul formelor de exercitare a profesiei, sa asigure servicii de mediere la standarde ridicate cu respectarea principiilor fundamentale ale medierii.

Cu deosebit respect.

TUDOR TATU – Presedinte UMB
Sediul:Bucuresti,b-dul Chisinau nr.8,bl.M2,ap.81 sectorul 2
-Tel / fax: 0216281218
– Mobil: 0745515542 / 0744750036
E-mail: mediatorbancar@yahoo.com
Web: www.mediatorbancar.ro