Mesageria unificata (fax, SMS, Voice Mail) de la Popfax.com

In lumea noastra high-tech, apelurile telefonice si faxurile, impreuna cu alte mijloace de comunicare, stau la baza operatiunilor de afaceri. Uneori, insa, apelurile voce pot fi intruzive sau persoana nu intotdeauna poate raspunde la apeluri importante.

Prin urmare, Popfax.com a introdus o noua facilitate “voice mail” pentru clientii interesati de un serviciu fiabil si novator de mesagerie, imbogatind astfel serviciul de Fax prin Internet. Mesageria vocala este un recorder de voce asociat cu un cont Popfax. Acesta detecteaza tipul de apel primit, ruland un mesaj personalizat de bun venit pentru apelurile vocale si apoi declanseaza un robot telefonic. Mesajele sunt apoi trimise prin e-mail sau stocate online intr-un cont Popfax.

De ce optiunea voice mail Popfax.com creste productivitatea? Pur si simplu pentru ca toti clientii sunt 100% accesibili in orice moment
1) nu doar prin fax, dar si prin apeluri voce
2) nu sunt deranjati de apelurile telefonice intruzive in timpul reuniunilor
3) optiunea este inclusa in oferta Popfax.com, fara vreun cost suplimentar!

Vladimir Popesco, fondator si DG Popfax, spune: „Echipa noastra are ambitia de a crea solutii noi si de a imbunatati calitatea de comunicare pentru clientii nostri, pe langa serviciile de Internet fax. Noi credem, ca apelurile voce nesolicitate sau neasteptate au inceput sa devina foarte intruzive pentru multi oameni de afaceri. Clientii nostri au acum o noua optiune de filtrare, fara vreun cost suplimentar. Ramanem concentrati asupra strategiei noastre de a oferi servicii low-cost tot mai diversificate.”