MeritaCitit.ro se lanseaza oficial

15 Martie 2010, Bucuresti, Romania – Merita Citit este un loc pentru oamenii care vor sa descopere si sa imparta continut de peste tot de pe Internet. De la cele mai cunoscute site-uri pana la cele mai necunoscute bloguri, Merita Citit contine cele mai tari informatii votate de membrii sai.

Nou – lansatul site MeritaCitit.ro este organizat in functie de categorii bazate pe subiecte. Mai intai mergeti pe prima pagina a site-ului, unde veti gasi cele mai populare informatii alese de comunitatea Merita Citit. Apoi dati clic pe unul din subiectele enumerate la inceputul paginii (Tehnologie, Stiri si Afaceri etc.) ca sa gasiti cele mai bune informatii din acea categorie. Daca va plac “prospaturile”, incearcati si categoria “Viitoare” pentru a vedea informatiile care nu au fost promovate inca.

Merita Citit se bazeaza pe principiul de a ajuta oamenii sa descopere noi informatii si sa le permita sa le imparta daca li se par interesante. Pe site se pot:
•    descoperi cele mai bune informatii de pe Internet;
•    promova chestiile care va intereseaza;
•    comenta informatiile;
•    urmari ce ii intereseaza pe cei din jur;
•    personaliza experientele acumulate.

Vizitati site-ul http://meritacitit.ro, participati si lasati-va amprenta. Adaugati stiri unice, votati ce merita citit, lasati comentarii si, cel mai important, distrati-va.

MeritaCitit.ro
SC MERITA CITIT SRL
suport@meritacitit.ro