Merita Citit va poate face populari

6 Mai 2010, Romania – A aparut o noua firma de marketing pe piata romaneasca. SC Merita Citit SRL ofera servicii de marketing online, SEO si SEM. Internetul este o importanta resursa de clienti, iar Merita Citit SRL va poate ajuta sa-i atrageti de partea voastra.

SEO inseamna optimizare pentru motoare de cautare gen Google astfel incat site-ul afacerii sa fie usor gasit in cautarile pe acele motoare de cautare. SEM este marketingul corespunzator motoarelor de cautare. Cu alte cuvinte prin servicii SEO si SEM, Merita Citit SRL manipuleaza motoarele de cautare in favoarea voastra.

Marketingul este o stiinta, iar ca orice stiinta, acesta evolueaza. Odata cu el se perfectioneaza si serviciile oferita de aceasta firma. Promovarea firmelor nu se face la intamplare, ci pe anumite piete spre care se orienteaza activitatea firmelor respective.

„Nu promitem inscriere in 100 de directoare deoarece poate nu aveti nevoie de asa ceva, in orice caz, nu orice director va poate ajuta. Se face intai o analiza si apoi se stabileste cum este cel mai bine sa se promoveze afacerea dumneavoastra” spune Alexandra Baran, director al Merita Citit SRL.

In aceasta firma nu se folosesc softuri pentru promovare. „Nu suntem superficiali. Oferim servicii cu profesionalism, atat pe piata internationala, cat si pe piata romaneasca. Stim ce facem si facem bine!” a declarat Livia Camciuc, asociata in firma Merita Citit.

Campaniile agresive pot face mai mult rau decat bine, ca sa nu spun ca nu ajung mereu la destinatarii cautati. Alegeti o promovare desteapta si eficienta pentru firmele voastre. Meritati cele mai bune servicii de promovare si marketing online.

MeritaCitit.ro
SC MERITA CITIT SRL
suport@meritacitit.ro