Merita Citit si Tabloul-Meu au ales castigatorul concursului

Concursul ,,Un tablou pentru o Floare” a luat sfarsit! Participantii au scris texte despre arta si cultura pe care le-au adaugat pe site-ul Merita Citit pentru a fi votate.

Premiul a constat intr-un bon valoric de 200 lei oferit de Tabloul-Meu.ro, bon cu care castigatorul isi va alege un tablou. Ella Iacob a fost desemnata castigatoare. Aceasta a concurat cu blogul ,,Arta la indemana” si a scris un text prin care arata ce inseamna arta in viata ei.

Ella este o iubitoare de creatie care realizeaza bijuterii pe care le prezinta pe blogul artalaindemana.blogspot.com. Pana la data de 21.04.2011 ofera reduceri de 50%, cadou de Paste.

Arta si cultura sunt importante in viata oricarui om si trebuie sa li se acorde mai multa atentie. MeritaCitit.ro si Tabloul-Meu.ro le multumesc participantilor la concurs si o felicita pe castigatoare.

Despre Tabloul-Meu.ro
Tabloul-Meu realizeaza tablouri moderne, personalizate care decoreaza minunat biroul sau casa ta. Tablourile sunt realizate cu mare atentie de catre echipa, care acorda atentie fiecarui detaliu pentru a obtine un produs de inalta calitate.
Adresa: Str. Vaselor nr 40 bis, sector 2, Bucuresti
Telefon: 0755 018 854
Email: office@tabloul-meu.ro
Link: http://www.tabloul-meu.ro
Despre MeritaCitit.ro
Merita Citit este un loc pentru oamenii care vor sa descopere si sa imparta continut de peste tot de pe Internet. De la cele mai cunoscute site-uri pana la cele mai necunoscute bloguri, Merita Citit contine cele mai tari informatii votate de membrii sai.
Telefon: 0745885633
Email: suport@meritacitit.ro
Link: http://www.meritacitit.ro