Mereu la moda. Ceasurile de designer Guess prin Time24.ro

Oricine stie cate ceva despre moda cunoaste numele Guess. In 1984, marca si-a creat propria linie de ceasuri, venind in completarea faimosului catalog de moda Guess.

Cei care cumpara si poarta ceasuri Guess sunt persoane constiente de trendurile actuale, care cauta la un ceas mult mai mult decat aparentele unei carcase masive sau a unui metal pretios. Aceste persoane sunt intotdeauna remarcate, mereu la moda si permanent la curent cu ultimele tendinte.

Pentru toate persoanele care cauta ceasul perfect, pentru toate persoanele care vor sa abordeze un stil unic si care cauta o optima combinatie a functiei si formei. Ceasurile Guess. Un stil avangardist si design unic care le deosebesc de alte marci de ceasuri. Iar acum Time24.ro iti ofera si noua colectie exclusivista Guess GS, care imbina stilul Guess cu o sportivitatea pura.

O multime de stiluri, o multime de colectii, o multime de gusturi. Guess – colectii complete de ceasuri de dama si barbatesti. Viziteaza gama de ceasuri Guess la adresa www.time24.ro