Merchandising Provider Company

Bucuresti Р07 Aprilie 2010 РMerchandising Provider Company Рcompanie specializata ̨n servicii de Trade Marketing, si-a lansat de curand noul site oficial: www.mercantizare.ro
Pe langa prezentarea completa a companiei, conceptul web propune cateva studii de caz de actualitate cu rezultate detaliate, precum si recomandari ale clientilor companiei.

www.mercantizare.ro dispune si de cel mai modern sistem de raportare in timp real existent pe piata romaneasca de profil.
Aceasta platforma de comunicare a fost dezvoltata utilizand ultima tehnologie in domeniu si va fi folosita in continuare pentru monitorizarea programelor si servicilor oferite clientilor actuali si viitori ai Merchandising Provider Company.

“Aplicatia noastra online oferă raportari in timp real sub forma unor formulare 100% customizabile in functie de nevoile fiecaruia dintre clienti. Ideea care a stat la baza acestui demers este dorinta de a aduce clientilor nostri informatii despre evolutia unui proiect in derulare, cu toate rapoartele aferente acestuia, sau orice alte informatii necesare, de asa maniera incat sa aducem un plus de transparenta si o comunicare mai facila pentru partenerii nostri” – declara Dan Laszlo, Client Service Director in cadrul companiei.

Serviciile oferite de Merchandising Provider Company constau in merchandising in comertul traditional si modern, programe sezoniere de marketing prin echipe de impact, samplinguri în magazine, promoţii in store, consultanţă in conceprea si implementarea planogramelor, lansari de produse, implementari la punctele de vanzare, ordering management cu rapoarte de OOS, sales suport.
“Acum 6 ani ne-am asumat misiunea de a deveni parteneri de incredere pentru clientii nostri, nu doar simpli provideri de servicii de merchandising; importante pentru noi sunt rezultatele pe care le obtinem pentru clienti prin calitatea serviciilor oferite (resurse umane competente, initiativa, consiliere, competente multiple, reactii rapide, comunicare prompta si eficienta, flexibilitate etc). Diferenta intre MPC si piata concurentiala in domeniu consta in valoarea adaugata prin orientarea catre nevoile clientului si personalizarea serviciilor oferite pentru fiecare proiect in parte in functie de specificul produselor sau activitatii clientilor nostri. Strategia noastra de business consta in schimbarea mentalitatii la nivelul intregii echipe, atitudinea Pro-client, respectarea procedurilor de lucru, dezvoltarea si mentinerea unei culturi organizationale sanatoase”- a declarat Sorana Ene, Managing Partner in agentie.
Portofoliul Merchandising Provider Company include companii precum Coca-Cola, Wrigley, Laro Distribution, Julius Meinl, D’aucy Romania.