Meniu pentru botez in Bucuresti

Restaurant NoName Bucuresti – alegerea ta din fiecare zi 

Venirea pe lume a unui copil este o minune si o bucurie in orice familie, iar aceasta minune trebuie sa aiba parte de prima sa petrecere de neuitat. Pentru reusita evenimentului pe care dumneavoastra trebuie sa il organizati de la cel mai mic detaliu in parte, trebuie sa optati pentru ajutorul unei echipe formata din profesionisti, care va pot ajuta in perfectionarea detaliilor importante ce tin de organizarea acestui eveniment. De altfel, restaurantul NoName din Bucuresti sunt cei care de-a lungul timpului au inteles ca atentia dedicata in totalitate in organizarea evenimentelor este cea mai importanta pentru ca totul sa iasa perfect. Astfel, restaurantul NoName Bucuresti, pune la dispozitia dumneavoastra toate serviciile de care veti avea nevoie in ceea ce priveste organizarea evenimentului, pentru ca toate lucrurile sa decurga ca la carte, iar dumneavoastra sa va puteti bucura de fiecare moment al evenimentului alaturi de copilul dumneavoastra, familie si prieteni. 

Botezul va fi prima petrecere pentru copil si ca orice petrecere, succesul acesteia depinde de organizarea cat mai minutioasa a acestuia. Restaurantul NoName din Bucuresti va recomanda sa aveti in vedere cateva detalii importante, care tin de organizarea evenimentului in sine si mai ales atunci cand vorbim despre meniul botezului in Bucuresti de la No Name Events

Servicii – oferte botez Bucuresti 

  • Fotografie 
  • Make – up 
  • Oferte nunta catering 
  • Oferte nunta chauffer & servicii de calatorie 
  • Pachete luna de miere 
  • Oferte nunta decorare servicii 

Aceste servicii individuale sunt realizate de planificatorii de nunti care au rolul de a planifica fiecare detaliu in parte in functie de dorintele fiecarui cuplu, astfel incat serviciile sa fie personalizate. 

Oferte botez si nunta Bucuresti – NoName Events 

NoName Events va asteapta cu cele mai bune oferte de nunti si botezuri din Bucuresti. 

NoName Events este locul perfect pentru orice stil de nunta sau botez. Pentru a ajuta la pregatirea, echipa noastra de nunti si botezuri experimentata a creat pachete de nunta care fac procesul de planificare o placer atat pentru dumneavoastra, cat si pentru cei dragi. Cu optiuni care se potrivesc fiecarui cuplu, suntem siguri ca veti gasi tot ceea ce cautati pentru a va organiza nunta magica la care ati visat intotdeauna la NoName Event. O sa denumim pachetele in felul urmator: fairytale, vintage, classic si ultimate, pentru a putea face diferentierea intre ele. Astfel: 

PLATINUM Ultra All Inclusive

Pachetul Platinum este conceput pentru a fi incluziv. Acesta acopera tot ce pot avea nevoie cuplurile in ziua nuntii dumneavoastra de la un pianist care va distra oaspetii la sosire, la o suita de nunta si doua camere suplimentare pentru nunta. 

GOLD All Inclusive

Pachetul Gold include tot ce aveti nevoie pentru ca visele dumneavoastra sa devina realitate. Invitatii vor fi primiti sampanie spumante la sosire. O masa somptuoasa de cinci feluri, cu vin servit pe tot parcursul serii si o noapte petrecuta in suita noastra eleganta de mireasa. 

SILVER Clasic

Pachetul Silver este perfect pentru cuplurile care cauta o sarbatoare la jumatatea saptamanii, cu toate detaliile puse la punct. Incepeti seara, cu o receptie de bauturi, alaturi de bucate de casa si celebrati noaptea cu o masa de patru feluri servita cu o sticla de vin pentru fiecare client.