MEGABUY.RO se relanseaza cu o noua imagine si un Program de Loializare UNIC IN ROMANIA!

Incepand cu luna  iulie, Megabuy.ro se relanseaza, adopta un nou facelift, modern si elegant si implementeaza noi Programe de Loializare si Incentivare pentru utilizatori.

“ Timp de 6 luni am invatat sa aducem calitate si sa facem fata exigentei utilizatorilor nostri.

De luna aceasta site-ul Megabuy isi schimba aspectul si strategia din dorinta de a aduce utilizatorilor  plus valoare si de a-i incentiva intr-un mod unic.

”Megabuy iti da BANI PE VIATA” este un program de loializare si retentie pe sistem BUY & GET prin care utilizatorii primesc automat, pe o perioada nedeterminata, puncte la achizitie si la recomandare, pe model multi-level rewarding” ne povesteste Al Kamara, CEO Megabuy, parte a grupului Brandage.

Brandage este parte a unui grup prezent de mai bine de 11 ani pe piata din Romania, cu o cifra de afaceri de peste 4,6 milioane de euro.

Prin programul “Megabuy iti da BANI PE VIATA” orice utilizator Megabuy care achizitioneaza o oferta, primeste automat, un numar de MEGApuncte.

MEGApunctele se transforma in bani si se folosesc ca reducere la achizitii deja reduse de site-ul Megabuy.

1 ron cheltuit pe site-ul Megabuy este echivalent cu 1 MEGApunct primit.

Si daca utilizatorii Megabuy recomanda site-ul prietenilor lor, incep sa castige in sistem multi-level, in functie de achizitiile prietenilor recomandati, acelasi numar de MEGApuncte. Prin noul Program de Loializare, “Megabuy iti da BANI PE VIATA” utilizatorul poate castiga mii de puncte intr-un timp foarte scurt.

Click aici: http://www.megabuy.ro/strange-megapuncte-cu-megabuy si citeste mai multe despre Programul de Loializare Megabuy.