MedWOW adauga PayPal ca optiune de plata

MedWOW.com a anuntat PayPal ca mod alternativ de plata, facand mai usoara ca oricand tranzactionarea online.

MedWOW.com, piata online globala pentru echipament medical, anunta cu placere adaugarea serviciului PayPal ca optiune alternativa de plata. Serviciul permite utilizatorilor cu conturi PayPal plata tuturor serviciilor pe care le furnizeaza MedWOW, fara a fi necesara dezvaluirea de informatii financiare personale si da consumatorilor flexibilitatea de a folosi un numar de mijloace de plata inclusiv carduri de credit sau debit, conturi bancare sau soldul contului. PayPal suporta carduri Visa, MasterCard, American Express si Discover iar contul bancar poate fi legat printr-un link catre PayPal pentru a face plati directe.

Adaugarea PayPal la optiunile de plata existente oferite de MedWOW, inclusiv cartile de credit si transfer bancar, confera atat cumparatorilor cat si vanzatorilor flexibilitate suplimentara in a plati online taxele si serviciile MedWOW, protejandu-si in acelasi timp informatiile personale. In plus, tranzactiile sunt mai rapide iar PayPal este acceptat pretutindeni in lume.

“Datorita feedback-ului si sugestiilor primite de la miile de utilizatori inregistrati ai nostri, am decis sa stabilim un parteneriat cu foarte popularul serviciu PayPal ” a comentat Marilyn Glazier, Marketing Communications Manager la MedWOW. “Adaugarea PayPal la optiunile noastre bancare permite plata simplificata a serviciilor portalului nostru international, imperios necesara intrucat platforma noastra atrage profesionisti in echipament medical din peste 220 de tari.”

Pentru imbunatatirea viitoare a pachetului de servicii oferit pe MedWOW a fost initiat de curand un serviciu de Gasire piese pentru echipament medical, care include oferirea, in 48 de ore, a mai multor oferte de la vanzatori internationali pentru piesele medicale cerute, astfel incat factorii de decizie in echipament medical sa-si fundamenteze optiunile si sa aprecieze care este cel mai bun pret pentru necesitatile unitatii lor. Intrucat cautarea de piese de inlocuire pentru echipamentul medical si dispozitive este adesea un proces dificil si costisitor, echipa de Cercetare&Dezvoltare a MedWOW a dezvoltat aceasta functie pentru a eficientiza cautarea pentru cumparatorii care nu pot gasi piesele necesare folosind functia standard de cautare piese si accesorii a MedWOW. De asemenea, ei mai pot opta sa posteze o oportunitate de cumparare pentru piesele medicale cerute, urmand sa primeasca oferte competitive de la vanzatori si furnizori de servicii relevanti.

Despre MedWOW

MedWOW.com este piata online internationala de top pentru cumpararea si vanzarea de echipament medical nou si folosit. Website-ul prietenos cu utilizatorul interconecteaza cumparatori, vanzatori si furnizori de servicii de echipament medical din toata lumea, combinand serviciul multilingv suport clienti cu servicii profesionale de o fiabilitate fara precedent. Serviciile cu valoare adaugata oferite de MedWOW va intaresc afacerea!

Pentru informatii suplimentare va rugam contactati:

Sorina Marin

Tel: 40-31-8110933

Romania@MedWOW.com

http://ro.medwow.com