MediHelp Internaţional şi BUPA le aduc românilor îngrijire medicalã la standarde europene

Cetãţenii români, bulgari şi unguri au acum acces la îngrijire medicalã la nivel european datoritã unui parteneriat încheiat între compania româneascã MediHelp şi Bupa Internaţional, una dintre cele mai mari societãţi de asigurãri medicale din lume.

Cei care aleg pachetele de sãnãtate oferite de MediHelp au libertatea de a vedea orice medic doresc, orice clinicã sau spital, de stat sau private, din Europa. Nu sunt restricţionati la o reţea de clinici alese de compania de asigurãri. Pur şi simplu merg, primesc serviciul medical, plãtesc pentru acesta şi apoi banii le sunt rambursaţi de cãtre Bupa.

Cei care vor însã sã meargã la o clinicã şi sã nu fie nevoiţi sã plãteascã serviciile primite pot face linistiţi acest lucru în reţeaua MediHelp de clinici şi spitale private. Acest sistem de platã directã de cãtre compania de asigurãri este disponibil în toate cele trei ţari, oricãrui asigurat, iar din reţea fac parte clinici de renume.

Asta însã nu este tot. Consultanţii MediHelp te ajutã sã alegi cel mai bun plan de sãnãtate pentru tine şi familia ta, astfel încât sã fii sigur cã nevoile îţi sunt acoperite iar preţul platit este rezonabil. Te ajutãm şi cu rambursarea banilor de cãtre Bupa iar în cazul unei spitalizãri MediHelp coordoneazã totul, de la gãsirea celui mai potrivit spital şi facilitarea internãrii, pânã la  recuperarea completã.

Zahal Levy, Preşedintele MediHelp Internaţional a declarat: “Acest parteneriat este o premierã în Europa de Est. Suntem singura companie care oferã serviciile Bupa în toate cele trei ţari. Asigurãrile de sãnãtate Bupa sunt deosebite, mai ales pe piaţa româneascã, şi asta pentru cã membrii noştri pot alege sã se trateze oriunde în Europa.”

Note pentru redactori:

MediHelp Internaţional reprezintã mai multe companii de asigurãri medicale internaţionale de top şi este prezentã pe piaţa din România încã din 1999. Rata de loialitate a portofoliului este de 90% datoritã serviciilor de calitate excepţionalã şi punerea clienţilor pe primul plan.

Bupa Internaţional este una dintre cele mai mari companii de asigurãri din lume, cu peste 800 000 de clienţi în 190 de ţãri.

Pentru mai multe informaţii vã rugãm contactaţi MediHelp Internaţional.

www.medihelp-assistance.com

office@medihelp.ro