Românii preferã sã cumpere asigurãri medicale private online

Românii preferã sã cumpere asigurãri medicale private online potrivit MediHelp Internaţional. Compania a anunţat cã va adopta aceastã strategie privind vânzãrile de asigurãri medicale private internaţionale.

MediHelp Internaţional, unul dintre cei mai mari brokeri de asigurãri medicale din România (fiind prezent în întreaga Europã Centralã si de Est), a anunţat cã nu va mai recruta agenţi de asigurare şi se va concentra pe sectorul online.

“Am realizat cã agenÅ£ii nostri locali au dificultãţi în a promova produsele catre clienÅ£ii VIP aÅŸa cã majoritatea vânzãrilor se fac deja online. Mai mult, clienÅ£ii noÅŸtri se simt mai confortabil cumpãrând ÅŸi reînnoindu-ÅŸi poliÅ£ele în acest fel.”, a declarat Roxana Scutaru, Directorul de Vânzari al MediHelp.

“Avem deja o echipã de specialiÅŸti online, instruiÅ£i ÅŸi pregãtiÅ£i în a-i asista pe clienÅ£ii noÅŸtri în alegerea celei mai bune asigurãri medicale de la MediHelp pentru ei. ” a mai spus Scutaru.

MediHelp va fi primul broker din Europa Centralã şi de Est care va vinde asigurãri medicale internaţionale complexe exclusiv prin intermediul internetului.

MediHelp Internaţional reprezintã mai multe companii de asigurãri medicale internaţionale de top şi este prezentã pe piaţa din România încã din 1999. Rata de loialitate a portofoliului este de 90% datoritã serviciilor de calitate excepţionalã şi punerea clienţilor pe primul plan.

Pentru mai multe informaţii vã rugãm contactaţi MediHelp Internaţional. Persoana de contact este  Alexandra Din, Customer Service Officer, tel: +4 021 222 05 93, www.medihelp-assistance.com