MEDIEREA, ACTIVITATE DE INTERES PUBLIC

In data de 14 aprilie 2011, incepand cu ora 11.30 va avea loc la sediul Consiliului situat in Piata Sfantul Stefan nr. 7, sector 2, Bucuresti, conferinta de presa ocazionata de lansarea campaniei de promovare a medierii „Medierea, activitate de interes public”. Pe tot parcursul campaniei care se va intinde pe durata a 3 luni, se vor realiza intalniri cu presa in scopul diseminarii unitare a informatiilor despre mediere in randul publicului larg.
La eveniment va participa din partea Consiliului de mediere, doamna Presedinte Anca Elisabeta Ciuca, coordonatorul Comisiei de promovare a medierii, domnul Zeno Sustac precum si alti membri CM. Alaturi de reprezentantii Consiliului de Mediere, la conferinta de presa va participa, in calitate de invitat, domnul magistrat Cristi Danilet, membru al Consiliului Superior al Magistraturii.
Cu ocazia conferintei, se vor prezenta actiunile intreprinse de catre CM de la inceputul mandatului si pana acum, se va prezenta planul de activitati aflat in derulare si se va explica rolul medierii ca si metoda alternativa de rezolvare a disputelor si avantajele pe care le pot avea cei care apeleaza la procedura.
Durata conferintei va fi de o ora, incluzand si perioada de timp alocata intrebarilor din partea presei.
Reprezentantii presei care doresc sa participe la eveniment sunt rugati sa confirme prezenta la adresa de e-mail: ionela.caldarusa@cmediere.ro, la numarul de telefon 0735003003 sau pe fax la numarul: 0213302528.