MedicpentruTine.ro: prima luna, promotii, noi sectiuni

Lansat la 1 septembrie 2009 sub sloganul “Sanatatea la indemana!”, portalul MedicpentruTine.ro, sarbatoreste astazi prima luna de existenta in mediul online si anunta promotii destinate comunitatii medicale, precum si lansarea unor noi sectiuni de interes pentru utilizatorii sai.

Pentru membrii comunitatii medicale – specialisti, clinici si farmacii – ce-a de-a doua luna de existenta a portalului MedicpentruTine.ro va aduce noi promotii in ceea ce priveste inscrierea in motoarele de cautare dedicate. Astfel, acestia sunt invitati sa se inscrie gratuit, urmand o procedura simpla de inregistrare, prin completarea fiselor de informatii puse la dispozitie de catre reprezentantii portalului.

Incepand cu luna octombrie vizitatorii portalului vor putea beneficia, pe langa sectiunile deja consacrate, cuprinzand articole, metode de preventie si tratament, sfaturi, studii si curiozitati medicale, de o noua rubrica dedicata interviurilor. MedicpentruTine.ro va publica saptamanal un interviu cu specialisti in medicina si domenii conexe, pe teme de interes inspirate de intrebarile primite de la publicul larg.

De  asemenea, continutul portalului se va imbogati cu o rubrica de Concursuri, care vor fi organizate fie de catre MedicpentruTine.ro, fie in colaborare cu partenerii portalului. Concursurile vor fi destinate tuturor vizitatorilor, carora le sunt pregatite premii incitante.

Pentru a fi la curent cu noutatile MedicpentruTine.ro, ii invitam pe toti cei interesati sa se aboneze la newsletter, prin simpla inserare a adresei de e-mail in modulul disponibil pe site. Newsletter-ul este trimis cu o frecventa saptamanala, in fiecare zi de marti, si semnaleaza cele mai recente articole si aplicatii.

“Pentru MedicpentruTine.ro aceasta prima luna a constituit un inceput promitator, marcat de increderea acordata de comunitatea medicala, parteneri si vizitatori deopotriva. Urmarim sa ne dezvoltam, sa crestem, de la luna la luna, nu doar sub aspectul popularitatii, cat si, in special, prin ceea ce oferim noi tuturor celor care ne viziteaza si ne sunt alaturi. Unul dintre principalele noastre obiective este acela de a inova, de a oferi permanent ceva nou publicului”, afirma Daniela C. Nataletu, Project Manager al portalului.

MedicpentruTine.ro este un concept nou in mediul online romanesc menit sa faciliteze accesul publicului larg la specialisti in medicina si la servicii medicale si conexe de calitate. Proiectul vine pe de o parte sa satisfaca nevoile de informare ale pacientilor, iar pe de alta sa promoveze intr-o maniera transparenta si obiectiva una dintre cele mai vechi si renumite stiinte si practici.

Contact:

Daniela C. Nataletu, Project Manager

0723.398.654

dana.nataletu@medicpentrutine.ro

www.medicpentrutine.ro