MedicpentruTine.ro este partener al Campaniei Nationale “Inscrie-te in asociatia de pacienti”

Portalul medical MedicpentruTine.ro s-a alaturat initiativei lansate de compania Houston NPA, sprijinind Campania Nationala “Inscrie-te in asociatia de pacienti”, prima de acest gen din Romania. Vizitatorii MedicpentruTine.ro se vor putea informa astfel permanent in legatura cu evolutia campaniei si evenimentele importante din cadrul acesteia, accesand paginile portalului.

“Este un proiect de mare amploare, cu o reala utilitate publica, pe care suntem onorati sa-l sustinem. Mai mult decat atat, obiectivele campaniei nationale sunt congruente cu obiectivele pe care MedicpentruTine.ro si le-a trasat inca de la lansarea sa, pe 1 septembrie 2009, si anume de a aduce pacientul mai aproape de comunitatea medicala”, afirma Daniela C. Nataletu, Project Manager MedicpentruTine.ro.

Parteneriatul va include, pe langa mijloacele clasice de promovare si transmitere de informatii, un interviu cu Simona Oprea, din partea Houston NPA, compania initiatoare a campaniei, despre importanta inscrierii intr-o asociatie de pacienti, care sunt pasii necesari inscrierii, precum si despre ideile care au stat la baza lansarii unui astfel de proiect in Romania. Interviul este programat pentru luni, 1 februarie 2010.

Campania nationala „Inscrie-te in asociatia de pacienti” face parte din cel mai important si amplu proiect de sustinere al tuturor pacientilor si al asociatiilor de pacienti existente in Romania, impreuna cu evenimentul “Primul Forum National al Asociatiilor de Pacienti” organizat intre 5-7 martie 2010 de catre COPAC si cu publicatia “Ghidul Pacientului Roman” lansata in aprilie 2010 de catre Houston NPA. Campania nationala “Inscrie-te in asociatia de pacienti” se deruleaza pana pe 4 martie 2010, se adreseaza publicului larg si are scopul de a promova asociatiile de pacienti existente in Romania, asociatii care sunt extrem de active si care pot oferi suport persoanelor afectate de diferite boli. In cadrul campaniei Houston NPA a lansat site-ul www.asociatiidepacienti.ro.

Portalul MedicpentruTine.ro s-a lansat la 1 septembrie 2009 din dorinta de a facilita accesul publicului larg la comunitatea medicala, informatii medicale de calitate si aplicatii noi si inovatoare pentru mediul online medical romanesc. Avand acest obiectiv, MedicpentruTine.ro continua si anul acesta atat campania de promovare gratuita a comunitatii medicale, prin inscrierea in motoarele de cautare dedicate, cat si politica sa de dezvoltare si inovare, pregatind noi sectiuni si facilitati pentru utilizatorii sai. In fiecare saptamana, va asteptam pe www.medicpentrutine.ro cu articole, interviuri, concursuri pe teme medicale, aplicatii pentru sanatatea dumneavoastra si nu numai!

Pentru informatii suplimentare despre derularea campaniei:

Simona Oprea, HoustonNPA simona.oprea@houston.ro

Pentru informatii suplimentare despre activitatea portalului MedicpentruTine.ro:

Daniela C. Nataletu, MedicpentruTine.ro dana.nataletu@medicpentrutine.ro