MedicpentruTine.ro – primele cinci zile de la lansare

Dupa doar cinci zile de la lansarea sa, pe 1 septembrie 2009, portalul medical MedicpentruTine.ro a inregistrat 504 vizitatori unici, care au efectuat 687 de vizite, vizualizand de peste 48.000 de ori paginile pe care site-ul le ofera publicului.

In egala masura, proiectul lansat de compania Vertical Mind Servicii a atras atentia presei, subiectul fiind abordat de numeroase publicatii, in special din segmentul online.

“Interesul acordat, deopotriva de public si presa, ne bucura si ne onoreaza. Le multumim tuturor celor care au onorat invitatia noastra de a accesa portalul si speram sa ne ridicam, si de acum incolo la nivelul asteptarilor lor. De asemenea, cuvintele de bine primite din tara si deschiderea cu care reprezentantii publicatiilor locale au tratat lansarea portalului, ne indeamna sa depunem eforturi sustinute pentru a extinde reteaua MedicpentruTine.ro la nivel national, cat mai curand”, afirma Daniela C. Nataletu, Project Manager al portalului.

Incepand de astazi, vizitatorii portalului vor beneficia de continut nou, putandu-se informa despre: afectiunile sciatice, cum influenteaza cuvintele parintilor dezvoltarea personalitatii copilului, noi descoperiri pentru combaterea incontinentei fecale la copii, pierderea auzului, precum si cum trebuie sa oferim primul ajutor in  caz de sufocare sau; acestea fiind cateva dintre subiectele pe care MedicpentruTine.ro si colaboratorii sai le-au pregatit cititorilor. Tot saptamana aceasta, vizitatorii portalului vor putea afla ce remedii ne ofera natura in anotimpul recoltelor, sa-si evalueze gradul de risc pentru anorexia nervoasa si bulimia nervoasa, si sa se puna la curent cu ultimele stiri din domeniul sanatatii, in noua rubrica de Noutati medicale ce va fi accesibila in pagina de start.