MedicpentruTine.ro – o noua oportunitate de promovare pentru comunitatea medicala

Inregistrare gratuita pana la sfarsitul anului pentru reprezentantii comunitatii medicale: medici, terapeuti, clinici si farmacii.

Portalul MedicpentruTine.ro va fi lansat in luna septembrie a acestui an, fiind menit sa aduca pacientul mai aproape de comunitatea medicala. Gandit ca un motor de cautare usor gestionabil, dupa criterii relevante pentru pacient, portalul permite promovarea activitatii medicale – sub toate formele sale –  catre cei direct interesati.

Astfel, incepand cu 1 septembrie, actualii sau potentialii pacienti se pot informa cu privire la serviciile pe care comunitatea medicala le ofera, intr-o maniera facila si rapida,  accesand portalul MedicpentruTine.ro!

“Una dintre valorile noastre declarate este accesibilitatea, atat prin prisma continutului, cat si, indeosebi, a manierelor de promovare destinate membrilor comunitati medicale. De aceea, urmarim sa practicam tarife de promovare reduse pe care sa le adaptam nevoilor, dar mai ales, posibilitatilor reale ale  beneficiarilor nostri. Ne dorim construirea unor relatii trainice din care se decurga avantaje atat pentru specialisti, cat si pentru publicul larg – potentialii pacienti”, afirma Daniela C. Nataletu, Project Manager MedicpentruTine.ro .

Structura portalului va fi dublata de o serie de aplicatii interactive, inovatoare pentru mediul online medical romanesc, sfaturi practice si articole, precum si informatii actuale privind legislatia medicala, studii si noi descoperiri in domeniu.

Pentru mai multe informatii referitoare la procedura de inscriere si formele de colaborare in cadrul proiectului MedicpentruTine.ro, va stam cu placere la dispozitie.

www.medicpentrutine.ro

dana.nataletu@medicpentrutine.ro

0723.398.654