MedicpentruTine.ro – de la 1 septembrie, ai sanatatea la indemana!

Informatii practice si actualizate, aplicatii moderne si o interfata atractiva – aceasta este “reteta” pe care portalul MedicpentruTine.ro o propune pentru a oferi o experienta totala, care sa faciliteze accesul publicului larg la cei mai buni specialisti si sa permita o evaluare obiectiva a nevoilor medicale. Bazandu-se pe o cercetare amanuntita a nevoilor de informare si a ofertei online existente in prezent, precum si reunind sectiuni clasice si concepte noi, MedicpentruTine.ro constituie inovatia mediului online medical romanesc.

Gandit ca un motor de cautare usor gestionabil, dupa criterii relevante pentru pacient, MedicpentruTine.ro reprezinta solutia ieftina si rapida de identificare a celor mai buni specialisti in medicina, fie ca vorbim de medici, clinici medicale sau farmacii. Filtrarea repetata a rezultatelor asigura utilizatorul ca va putea intra in contact cu un specialist capabil sa raspunda nevoilor sale precise de diagnosticare sau tratament, atat din punct de vedere al specializarii medicale, cat si, spre exemplu, al costului ori a proximitatii fata de domiciliul sau.

Structura principala a portalului este dublata de aplicatii interactive menite sa permita utilizatorului sa-si evalueze obiectiv nevoile medicale si sa patrunda complexitatea conceptului de “sanatate”. Instrumente de auto-diagnosticare, informatii practice cu privire la primul-ajutor sau tratarea diferitelor afectiuni, articole si sfaturi direct de la specialisti, ultimele publicatii medicale in format rasfoibil… iata cateva dintre aplicatiile ce desavarsesc structura si continutul portalului MedicpentruTine.ro .

Pe de alta parte portalul urmareste sa garanteze comunitatii medicale posibilitati de promovare accesibile si adaptate nevoilor actuale. Politica partner-friendly este inteleasa in acest sens  prin tarife de publicitate reduse, construirea unor relatii trainice, flexibilitate si deschidere. Dorim sa oferim fiecarui specialist – medic, clinica ori farmacie – oportunitatea de a intra in contact direct cu pacientii, in ideea de a promova intr-o maniera transparenta si obiectiva una dintre cele mai vechi si reputate stiinte si practici.

Pentru mai multe informatii despre proiectul MedicpentruTine.ro, precum si pentru promovare in cadrul portalului, va stam cu placere la dispozitie la datele de contact de mai jos.

0723.398.654

dana.nataletu@medicpentrutine.ro

www.medicpentrutine.ro