MedicpentruTine.ro – de astazi aveti sanatatea la indemana!

MedicpentruTine.ro este de astazi la dispozitia dumneavoastra cu aplicatii interactive, inovatoare sau clasice pentru mediul online medical romanesc, gandite pentru a va facilita accesul la comunitatea medicala, fie ca este vorba de specialisti, clinici si spitale sau farmacii.

Structura principala a website-ului este dublata de o serie de instrumente utile si usor de folosit care permit utilizatorului sa-si evalueze obiectiv nevoile medicale si sa patrunda complexitatea conceptului de “sanatate”.  Simptomele la control, Slideshow pentru sanatate, Intrebari si raspunsuri sau Prim-ajutor sunt doar cateva dintre aplicatiile de care utilizatorii pot beneficia pe MedicpentruTine.ro.

“Speram ca proiectul MedicpentruTine.ro sa-si indeplineasca cele doua principale obiective, acelea de a satisface nevoile de informare ale unui public exigent si de a promova intr-o maniera transparenta si obiectiva una dintre cele mai vechi si reputate stiinte. Este un proiect in spatele caruia se afla eforturi sustinute, un proiect foarte drag noua, pe care dorim sa-l dezvoltam permanent, ca acoperire si continut deopotriva, pentru a-l pune in folosul utilizatorilor si partenerilor nostri”, afirma Daniela C. Nataletu, Project Manager al MedicpentruTine.ro .

In ceea ce priveste posibilitatile de promovare, MedicpentruTine.ro isi bazeaza politica pe construirea unor relatii trainice, flexibilitate si deschidere. Fie ca este vorba de promovare prin banner, insert in motoarele de cautare ori in aplicatiile interactive, pagini personalizate de prezentare, recomandari editoriale sau advertoriale, fie ca se doreste comunicarea prin intermediul newsletterului sau forumului, MedicpentruTine.ro urmareste sa ofere potentialilor parteneri atat diversitate, cat si adaptare la nevoile si posibilitatile reale ale acestora.

MedicpentruTine.ro este un proiect al companiei Vertical Mind Servicii SRL.