Medici romani stabiliti in strainatate se reintorc sa opereze in spitale private de top din Romania

09 noiembrie, 2011 – Delta Hospital este in aceasta saptamana gazda unor operatii spectaculoase pe coloana si ortopedice coordonate de Dr. Ciprian Vajeu, Medic Primar, Specialist in chirurgia spinala la spitalul Clinique du Parc din Perigueux in Franta. Acesta efectueaza patru operatii printre care si artroplastia de disc, interventie prin intermediul careia medicul va inlocui discul vertebral bolnav cu o proteza ce reuseste sa pastreze mobilitatea coloanei vertebrale.

Specialist in chirurgia vertebrala si cu o experienta de peste 15 ani in medicina ortopedica si spinala, Dr. Vajeu revine in Romania sa efectueze patru operatii dificile  in conditii ultramoderne asistat de o echipa experimentata de chirurgi de la Delta Hospital.

“Ma bucur sa ma pot intoarce acasa si sa imi fac meseria in conditii extraordinare. Am descoperit la Delta Hospital un centru medical de exceptie, medici profesionisti si sunt mandru ca pot opera in Romania intr-un spital ce depaseste standardele europene. Ma bucur ca acum pacientul roman are posibilitatea de a se trata decent si in siguranta in tara.”
Dr. Ciprian Vajeu, Medic Primar si Specialist in Chirurgia Vertebrala

Prezenta dr. Vajeu la Delta Hospital are ca scop efectuarea unor interventii chirurgicale la coloana vertebrala traumatica si degenerativa (cervicala, lombara si toracica): artroplastia de disc, fuziunea vertebrala (artrodeza) si doua operatii ortopedice.

Operatiile de tipul artroplastiei de disc aduc un plus de noutate pentru medicina romaneasca datorita experientei specialistului acumulate in cele peste 300 de interventii de acest tip.
Astfel, cei patru pacienti ai dr. Vajeu operati la Delta Hospital beneficiaza de un act medical utilizat si performat cu precadere in strainatate, conditii moderne de spitalizare, confort fara a mai fi nevoiti sa paraseasca tara pentru a fi operati.

Interventiile chirurgicale de acest tip dureaza in medie 90 de minute, pacientul urmand sa se recupereze in 48 h. Datorita timpului redus de refacere postoperatorie, disconfortul fizic al pacientului este scazut, iar confortul psihic creste.
Echipa medicala este formata din dr. Ciprian Vajeu, specialist in Chirurgia spinala, dr. Calin Daniel, medic rezident in Ortopedie la Craiova si echipa de chirurgi in Chirurgie Vasculara de la Delta Hospital.

Despre Delta Hospital

Delta Hospital este un spital ultramodern, finalizat in 2011 si dispune de o suprafata totala dedicata serviciilor medicale de circa 10.000 mp . Delta Hospital ofera o gama completa de servicii medicale necesare pacientilor, de la consultatii, analize, investigatii si diagnostic imagistic de ultima ora, pana la tratamente medicale si chirurgicale de top, acoperind toate domeniile patologiei medicale.

Delta Hospital se afla intr-o cladire pe cinci niveluri, construita special in acest scop. Spatiul are o structura gandita sa reziste la cutremure de gradul 9, dispune de trei case ale scarilor si trei ascensoare si de acces special al ambulantei pe rampe. Cladirea dispune de sisteme de climatizare, detectie si protectie contra incediilor, sisteme de supraveghere, alarma si paza si toate dotarile necesare sigurantei pacientilor. De asemenea, Delta Hospital dispune de retele de telefonie, intranet, televiziune si internet puse la dispozitia medicilor si pacientilor.

Mai multe detalii despre Delta Hospital gasiti pe www.deltahospital.ro