Medicalia Skincare – “Anti-Aging Trophy” pentru tratamente pe baza de peeling-uri

Medicalia Skincare s-a situat in topul preferintelor specialistilor esteticieni, fiind premiat in cadrul celui de-al X-lea Congres de Medicina Anti-Aging cu “Anti-Aging Trophy” pentru tratamente pe baza de peeling-uri.

Distribuit in Romania de Beauty One, Medicalia® Skincare este un brand de cosmetice medicale produs in SUA, adresat in special medicilor pentu ingrijirea pielii pacientilor pre si post operator, dar si afectiunilor precum rozacee, acnee, hipersensibilitate, hiperpigmentare si riduri.

Medicalia uneste cele mai naturale ingrediente botanice cu sistemele avansate de introducere a acestora direct in piele pentru rezultate uimitoare. Medicalia Skincare a fost creata cu meticulozitate pentru a oferi exclusiv esteticienilor si medicilor o selectie inovatoare de tratamente clinice puternice si produse cu tehnologii avansate.

Medicalia Skincare trece dincolo de ingrijirea clinica a pielii, punand la dispozitie cele mai eficiente si avansate tehnologii stiintifice existente in prezent. Produsele sunt create printr-un multiproces pentru a livra formule distincte care actioneaza intr-un mod diferit si ofera rezultate exceptionale.

Beauty One este lider pe piata de infrumusetare din Romania, participand pentru a treia oara la Congresul de Medicina Anti-Aging, atat cu produse cosmetice, cat si cu echipamente estetice de ultima generatie din portofoliu.

Congresul International de Medicina Anti-Aging este un eveniment de amploare pentru specialistii din domeniul estetico-medical, avand o baza solida de dovezi si prezentari stiintifice in estetica profesionala.