mediaTRUST România – monitorizarea de presă pe telefonul mobil. Inovarea continuă!

Începând cu această lună, mediaTRUST România oferă clienţilor săi posibilitatea de a beneficia de monitorizarea media direct pe telefonul mobil, prin intermediul mobisite-ului m.mediatrust.ro, unde vor avea acces la versiunea Light a platformei web pe care mediaTRUST o pune la dispoziţia clienţilor săi.

Această extensie pentru mobil oferă clienţilor mediaTRUST accesul atât la rezultatele zilnice ale monitorizării cât şi la arhiva de rezultate. Printre facilităţile gândite să uşureze munca oamenilor de comunicare şi care se regăsesc în versiunea pentru mobil a platformei se află: acces rapid la formatul text al articolelor, posibilitatea de căutare în arhivă, posibilitatea de a trimite pe mail diferitele materiale considerate de interes, acces la copia scanată a articolelor, posibilitatea de a vizualiza materiale video şi de a asculta materialele audio şi inclusiv evaluarea automată a favorabilităţii apariţiei.

Astfel, după ce în ultimele 6 luni a lansat platforma mediaTRUST şi a introdus la monitorizare social media (inclusiv Twitter si Facebook), cea mai inovatoare companie de monitorizare media din România continuă demersul de a veni în sprijinul clienţilor săi cu soluţii care să le uşureze munca şi să le reducă semnificativ timpul ocupat de activităţi neproductive. Mulţumită grijii pe care o avem pentru fiecare client am reuşit să câştigăm în continuare clienţi importanţi care, împreună cu ceilalţi clienţi cu care colaborăm de mai mult timp ne fac să fim mândri de calitatea serviciilor noastre.

mediaTRUST România este o companie a Institute of Media Monitoring, liderul pieţei de monitorizare media din Polonia şi prima companie românească de monitorizare media acceptată ca membru FIBEP (Federation Internationale des Bureaux d’Extraits de Presse), încă din 2004. Monitorizăm peste 500 de publicaţii scrise centrale şi locale, peste 1000 de portaluri web, principalele bloguri si forumuri, Twitter şi Facebook, 10 posturi radio si 14 posturi TV.