Medcenter Iaşi te pune în mişcare !

Din dorința de diversificare și dezvoltare continuă a serviciilor oferite pacienților, începând cu luna martie, centrul Medcenter Iași adaugă la oferta sa serviciile de recuperare medicală şi de balneo-fizio-kinetoterapie.

În completarea serviciilor de medicină clinică şi de laborator oferite de peste 14 ani pe piaţa locală şi regională, Medcenter Iaşi, în parteneriat cu Centrum Gym, oferă pacienţilor săi tratamente şi servicii specifice recuperării medicale, începând cu data de 7 martie. Obiectivul centrului în ceea ce privește noua activitate este de a oferi servicii care să răspundă cu profesionalism cerinţelor medicale şi cerinţelor de siguranţă şi confort ale pacienţilor ce necesită recuperare medicală.

Tratamentele specifice se efectuează de către personalul calificat, absolvenţi de studii superioare, licenţiaţi în fiziokinetoterapie, având la dispoziție o aparatură de ultimă generaţie. Menționăm: Ultrasunet, Unde scurte, Curenţi interferenţiali, diadinamici, rectangulari, exponenţiali, Tens, Ionizare, Magnetoterapie, Laser-terapie, Parafină, Băi galvanice, Masaj, Kinetoterapie și altele.

Medicina modernă presupune o schimbare a mentalităţii pacienţilor despre propria sănătate și o schimbare a atitudinii în relaţia medic-pacient. În acest sens, printr-o dezvoltare permanentă, serviciile Medcenter vin în întâmpinarea nevoile specifice atât ale pacienților, cât și ale medicilor, construind un climat propice comunicării permanente în beneficiul pacienţilor.

Despre Medcenter Iași
Centrul Medcenter Iași reprezintă unul dintre cei mai importanţi furnizori de servicii medicale în ambulatoriu din judeţ şi zonele limitrofe, cu o experienţă de peste 14 ani pe piaţa locală şi regională. Oferta de servicii medicale include consultaţii de specialitate, medicina muncii, investigaţii clinice şi o gamă complexă de teste de laborator. De remarcat faptul că centrul Medcenter Iași este vizitat lunar de peste 6.000 de pacienţi şi efectuează un număr de peste 14.000 de teste de laborator.

Contact:
Medcenter IaÅŸi
Strada Gării nr.22, Clădirea “Vama Veche”, Iaşi
Telefon / Fax : 0232 213 931,
www.medcenter.ro
marketing@medcenter.ro