Medcenter Iasi deschide noi puncte de recoltare

Din dorinta de diversificare si dezvoltare continua a serviciilor oferite pacientilor, centrul Medcenter Iasi anunta extinderea retelei locale prin deschiderea a 3 puncte de recoltare.
In completarea serviciilor de medicina clinica si de laborator oferite de peste 14 ani pe piata locala si regionala, Medcenter Iasi vine acum mai aproape de pacientii sai inaugurand 3 puncte de recoltare situate in zone importante ale orasului.
Noile locatii, situate in zonele Podu Ros, Cuza Voda, Tatarasi, isi asteapta pacientii cu o gama complexa de analize de laborator, prin serviciile de recoltare probe disponibile in fiecare locatie. In plus, adaptat specificului zonei, serviciile de recoltare sunt completate de servicii clinice de ginecologie in locatia Tatarasi.
Medcenter da dovada inca o data de flexibilitate in adaptarea sa la nevoilor pacientilor si specialistilor colaboratori. Astfel, atat in noile locatii, cat si in punctele deja cunoscute, in functie de solicitarile primite, programul afisat se poate extinde.
Medcenter Iasi va invita sa beneficiati de servicii medicale la cele mai inalte standarde in cadrul retelei locale. Respectarea standardului de calitate, impus la nivel national, reprezinta garantia profesionalismului pe care pacientii nostri o vor gasi in fiecare locatie Medcenter.
Despre Medcenter Iasi
Centrul Medcenter Iasi reprezinta unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii medicale in ambulatoriu din judet si zonele limitrofe, cu o experienta de peste 14 ani pe piata locala si regionala. Oferta de servicii medicale include consultatii de specialitate, medicina muncii, investigatii clinice si o gama complexa de teste de laborator. De remarcat faptul ca centrul Medcenter Iasi este vizitat lunar de peste 6.000 de pacienti si efectueaza un numar de peste 14.000 de teste de laborator.
Contact:
Medcenter Iasi
Strada Garii nr.22, Cladirea Vama Veche, Iasi
Telefon/Fax : 0232 213 931, marketing@medcenter.ro
www.medcenter.ro