Master Events si VFX Creative Studio − echipa audio-video din spatele BookLand 2011

 

 

Incepand cu BookLand, Master Events si VFX Creative Studio au deschis seria de evenimente in colaborare. Organizatorii targului de carte le-au oferit prilejul de a pune bazele unei colaborari ce se anunta de mare succes.

Targul de carte urban a avut loc in perioada 15-17 aprilie 2011, intr-un spatiu social alternativ, deschis in mall AFI Palace Cotroceni.

Vineri, 15 aprilie, PRO FM a sarbatorit cei 18 ani de existenta. O serie de trupe au fost prezente pentru a-i felicita si pentru a intretine atmosfera, in fata unui public, cu sau fara patine. Scena Mare din AFI Palace Cotroceni a reunit artisti ca Simplu, Smiley, CRBL, Voltaj, Andreea Balan, Elena Gheorghe, Puya, Residence Deejays & Frissco.
 Sambata, 16 aprilie, au avut loc 3 reprezentatii de teatru, sustinute de Teatrul Masca,  Trupart si Backstage Boys precum si o serie de concerte: Ianna, Florin Chilian, The dAdA, Les Elephants Bizarres, Magnum Opus Band and PlastikCharm.
Ultima zi BookLand a intampinat pe scena artisti ca Lora, Akcent si Heaven.

 Scena, sonorizarea de mare putere si feeria de lumini, asigurate de Master Events, au creat pe parcursul celor trei zile de eveniment o atmosfera de vis, intregita de productia video si proiectia realizata pe uriasul ecran LED montat in spatele scenei, de catre VFX Creative Studio.

 VFX Creative Studio este un studio de productie si postproductie audio-video, care beneficiaza de experienta individuala a echipei sale de specialisti cu background tehnic in televiziune, pasionati, entuziasti si perfectionisti.
S-au reunit in jurul pasiunii comune ptr VFX, serviciile oferite incluzand filmari, montaj si postprocesare, efecte vizuale, imagistica pentru advertising si domeniile media conexe, continut si prezentari profesionale pentru evenimente. www.vfxcreativestudio.com

Master Events  este specializata pe servicii complete de scenotehnica, sunet, lumini, foto si video. Cu experienta acumulata in cei peste 15 ani de activitate vine in intampinarea clientilor sai cu solutii inovatoare, pentru a transforma fiecare eveniment intr-un moment unic, memorabil.
Master Events inseamna: Creativitate, Originalitate, Profesionalism, Promptitudine si Seriozitate in serviciile oferite. www.masterevents.ro