Masini Germania la mana a doua: beneficii de nerefuzat in parcurile auto second hand din Romania

Daca vrei sa iti schimbi masina, dar nu ai un buget consistent de care sa te folosesti, atunci ai la indemana varianta de a achizitiona un autoturism second hand. Recunoscute in aceasta industrie si la mare cautare in Romania sunt masinile rulate in Germania. Vestea buna este ca nu trebuie sa te deplasezi tu pe teritoriul nemtesc pentru a face o astfel de achizitie.

Exista dealeri autorizati care fac toata treaba pentru tine, plus ca iti si garanteaza calitatea tehnica a masinii, kilometrajul real, test drive gratuit etc. Ai garantie service la masini Germania daca faci achizitia din cele mai cunoscute si apreciate parcuri auto. Afla mai multe!

De ce merita sa achizitionezi o masina second hand din Germania dintr-un parc auto din Romania?

Masinile second hand din tarile europene moderne au avantajul de a se prezenta intr-o stare tehnica foarte buna, mai ales atunci cand nu s-a depasit pragul de 150.000 de kilometri. Multi dintre soferi considera ca achizitia unui autoturism rulat este o adevarata loterie, iar acest lucru este perfect adevarat, atunci cand ne referim la interactiunile cu asa numitii „samsari”. Vestea buna este ca mediile de achizitie s-au diversificat in prezent: acum poti cumpara autoturisme din parcuri auto autorizate moderne, specializate in masini rulate, unde la pachet vin avantaje superioare pentru soferi. Cum ar fi, de exemplu:

  • gasesti o oferta variata de autoturisme sau autoutilitare, ce nu depasesc 150.000 de kilometri;
  • daca preferi un anumit model sau brand, poti sa alegi dupa preferintele tale masina visata;
  • poti face o comanda speciala de masini, fara a fi necesar sa te deplasezi pana in Germania;
  • ai garantie service in primele 12 luni de la achizitia autoturismului, pentru primii 15.000 de km;
  • ai posibilitatea de a apela la metode de finantare de tip credit auto sau leasing auto
  • poti sa profiti de metode flexibile de plata, de rate avantajoase lunare, daca nu ai suma totala;
  • poti sa beneficiezi de serviciul de buy-back garantat;
  • ai test drive complet gratuit;
  • primesti absolut toate informatiile reale despre istoricul masinii, inclusiv date despre kilometraj;
  • poti opta pentru anumite dotari, echipe de specialisti te indruma spre modelul ideal pentru tine.

Cu alte cuvinte, salvezi timp si bani, evitand deplasarea pana in Germania, in timp ce te bucuri de toate avantajele pe care ti le ofera parcurile auto moderne din Romania, specializate in masini rulate. Simplu!

Autogeist.ro, parcul auto renumit pentru masini Germania, locul de unde merita sa cumperi

Este perfect adevarat: mediul de unde cumperi un autoturism va dicta calitatea achizitiei tale. Daca vrei sa cumperi o masini Germania si sa te bucuri de toata lista de avantaje prezentate mai sus, atunci – fara dar si poate – merita sa alegi Autogeist.ro.

Cu 10 ani de traditie pe piata din Romania, Autogeist.ro este locul unde gasesti orice tip de masina visezi, un mediu dedicat realmente pasionatilor de condus. Ceea ce ofera acest parc auto in plus fata de competitorii sai este, in primul rand, transparenta. Vei avea senzatia ca stai de vorba cu niste prieteni, atunci cand vei lua contact cu echipa de la Autogeist.ro, pentru ca sunt extrem de transparenti si de deschisi in a-ti oferi informatii. Au chiar si un canal de Youtube, unde publica in mod constant review-uri auto.

Date de contact

Tel: 0236.449.018

Mobil: 0740945736

E-mail: office@autogeist.ro