Masaj energetic al meridianelor si chakrelor cu ajutorul cristalelor

Masaj energetic al meridianelor si chakrelor cu ajutorul cristalelor
Trainer international – Silvana Salsedo
Perioada de curs – 4 zile
Clasa 14 cursanti
Pret curs 475 euro + tva
Pretul cursului include dvd cu tehnica predata si manual.
Perioada: Octombrie/Noimebrie 2011

Aceasta tehnica a luat nastere din nenumarate experiente profesionale ( micromasaj chinezesc, shiatsu, cranio sacral, etc) si are drept scop îmbunătăţirea persoanei tratate la nivel energetic conferindui vitalitate si o capacitate majora de a reactiona emotional in mod adecvat, decontracteaza „rigiditatile fizice si psihice”, si de asemenea duce la o mai mare deschidere spre transcendent, spiritual.
Se efectueaza printr-un prim contact cu chakrele si cu punctele de control ale Medicinei Traditionale Chinezesti in scopul de a echilibra metabolismul energetic. Mişcarea energiei va fi, de asemenea, amplificata prin aplicarea cristalelor, alese în funcţie de natura fiecarui chakra. Masajul este completat de manipulari la nivelul pielii, muschilor si articulatiilor.
Cu aceasta tehnica Silvana Salsedo sustine ca se poate atinge sufletul. De-a lungul experientei sale profesionale a reusit sa verifice ca imperfectiunea sau durerea fizica poate exprima modul interior de a se vedea individul sau modul de a privi viata, contracturile si inchistarea fizica sunt rezultatul mintii si i s-a intamplat des lucrand la nivelul contracturii musculare sa trezeasca emotii adormite deoarece raspunsul era plansul, supararea, tristetea sau fericirea……

Gabriela Negoescu
office@portacom.ro
www.portacom.ro
www.cosmobeauty.ro