Martisor rock: 30% reducere pentru biletele la BLAZE BAYLEY si T.REX!

Fanii muzicii rock au zilele acestea ocazia sa cumpere bilete la Blaze Bayley si T.Rex mai ieftine cu 30 de procente!

Pe 23 martie va concerta la Silver Church Blaze Bayley, fosta voce a grupului Iron Maiden! 6 zile mai tarziu vor urca pe scena de la Hard Rock Cafe cei de la T.Rex. Pentru aceste 2 concerte, organizatorii impreuna cu reprezentantii siteurilor de ticketing au pus la cale o reducere pentru toti cei ce cumpara un bilet!

In perioada 8-11 Martie 2012 (joi-duminica), oricine cumpara un bilet la unul dintre aceste 2 concerte va beneficia de o reducere de 30%. Promotia se aplica tuturor categoriilor de bilete si este valabila numai pana pe data de 11 martie! Biletele se gasesc in toata reteaua BILETOO, la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), magazinele Flanco, Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Victoria, Muzica, Sala Palatului si Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.BILETOO.ro, www.BLT.ro si www.BILET.ro. In cazul in care comanda se face online, plata poate fi facuta prin card sau ramburs, in ambele cazuri livrarea facandu-se la domiciliu, prin curier! De asemenea, exista si posibilitatea rezervarii biletelor, acestea putand fi ridicate personal de catre client de la unul din magazinele partenere Biletoo.

Blaze Bayley, fostul solist al formatiei britanice Iron Maiden va canta in Bucuresti pe 23 martie, in clubul Silver Church. Artistul promite un regal rock, din setlist nelipsind nici piese indragite din repertoriul Iron Maiden, precum: “When 2 Worlds Collide”, “Futureal”, “Virus”, “Look for The Truth”, “Man on The Edge”, si “The Clansman. In deschidere va evolua formatia italiana D.B Stroyer Band.

Legendara trupa T.Rex, care a facut istorie pe scena glam in anii ’70, va oferi un show de senzatie in Hard Rock Cafe pe 29 martie. Potrivit tobarului Paul Fenton: “Publicul se simte foarte bine la show-urile noastre, pentru ca noi cantam intotdeauna hiturile de locul 1 si 2 scrise de Marc Bolan. Un concert de-al nostru este mereu o mare petrecere.” In deschidere vor canta trupele Manfellow si QuantiQ.