Marketingul prin continut vs Mobileggedone

Mobilegeddone e aici, conţinutul rămâne mai important ca oricând

 

Toate modificările de algoritmi Google vizează ca utilizatorii de Internet să aibă o experienţă câtCe pierd site-urile-page-001 mai bună online, astfel calitatea şi cantitatea conţinutului rămân aspecte esenţiale pentru promovarea unei afaceri pe Internet. Prin noul algoritm se impune ca site-urile să aibă un plus de uzabilitate pentru persoanele care accesează Internetul de pe un smartphone, de aici şi necesitatea de a adapta conţinutul noilor cerinţe. Mobilegeddone este numele pe care Internauţii l-au dat acestui algoritm.

 

Cât de mult pot pierde afacerile online dacă nu au conţinutul adaptat pentru mobil?

 

IXPR a întocmit un infografic care prezintă aspecte esenţiale referitoare la utilizatorii de Internet mobil în România, de unde rezultă şi necesitatea adaptării afacerilor în mediul online la noile cerinţe Google. Această informare a fost întocmită pentru a clarifica potenţialul pieţei online-mobil. Reamintim că în urmă cu o săptămână a devenit activ noul algoritm Google prin care website-urile care au o versiune pentru mobil sunt favorizate în căutări.

Astfel, în România se observă că :

  • Anul numărul conexiunilor Internet mobil de mare viteză a crescut semnificativ mai mult decât numărul de conexiuni în puncte fixe.
  • Ponderea utilizatorilor de Internet mobil este mai mare în rândul populaÅ£iei urbane.
  • ÃŽn ceea ce priveÅŸte utilizatorii de Internet mobil din mediul rural, aceÅŸtia accesează Internetul de pe un smartphone pentru reÅ£elele de socializare, să trimită emailuri, să facă plăţi sau cumpărături online.

 

Mai multe informaţii despre marketingul prin conţinut găsiţi pe http://ixpr.ro sau urmărind pagina noastră de Facebook https://www.facebook.com/ixpr.ro. Întrebări le despre cum vă putem ajuta prin marketing de conţinut sau despre oferta noastră le puteţi adresa pe adresa contact at ixpr.ro .