Marketing Tactics sprijina strangerea de fonduri pentru copiii din Centrul de Plasament Robin Hood

Marketing Tactics sprijina Asociatia Creativ in organizarea evenimentului de strangere de fonduri pentru copiii din Centrul de Plasament Robin Hood. Evenimentul va avea loc vineri, 11 februarie, incepand cu orele 22 :00, in clubul Memento din Bucuresti. Petrecerea are ca tema Ziua Indragostitilor, iar biletele necesare participarii la colectarea de fonduri pot fi achizitionate la sediile Asociatiei Creativ, AIESEC, Copacul de Hartie si Business Organization for Students.

Pe langa donatii, participantii la evenimentul de vineri seara pot contribui si cu jocuri, jucarii si carti aflate in stare buna. Toate acestea vor fi destinate celor 51 de copii din serviciul pentru protectia copiilor Robin Hood, pentru care se va incerca construirea unei ludoteci, oferirea taberelor de vara si de iarna, precum si a rechizitelor necesare inceperii scolii.

Avand drept misiune asigurarea accesului copiilor la gazduire, ingrijire, educatie si pregatire in vederea integrarii intr-un mediu familial sau socio-profesional, Centrul de Plasament Robin Hood dispune de o capacitate totala de 60 de locuri pentru tinerii cu varste cuprinse intre 5 si 18 ani, dar si pentru aceia care, continuandu-si studiile, ating pragul superior de varsta pentru accesarea serviciilor de protectie, fixat pentru 26 de ani.

Promovand si aplicand masuri de ocrotire a tinerilor impotriva formelor de intimidare, abuz, discriminare sau tratament inuman sau degradant, centrul colaboreaza cu toate serviciile si institutiile care desfasoara activitati in domeniul protectiei copiilor.

Fondata in anul 2010 firma Marketing Tactics ofera servicii de consultanta in marketing si organizare de evenimente.