Mark Farina – 12 mai

București, 4 aprilie 2012 – Lollipop Events, brandul de succes al scenei electronice din Romania, prezintă un show de senzatie – Mark Farina vine în premieră în România pentru un party exploziv în București pe 12 mai.

Iubit mai ales pentru lucrările lui downtempo (Mood) și acid jazz (Mushroom Jazz, faimoasa serie de acid cu infuzii de beaturi urbane), Mark Farina este un DJ și muzician cu un nume sonor pentru ultimii 25 de ani. Seturile lui care se reinventează mereu sunt descrise ca fiind latura jazzy a house-ului din Chicago mixată cu stilul chunky-funky pe care Farina l-a impus în San Francinsco.

Echipa Lollipop Events îl aduce în sfârșit pe Mark Farina în București, într-un super eveniment în premieră pentru România. O noapte care promite să îmbine show-ul unic al lui Mark Farina cu stilul spectaculos al evenimentelor Lollipop.

Super evenimentul Mark Farina are loc pe 12 mai 2012, București. Detaliile privind locația, line-up-ul complet și programul evenimentului vor fi anuntate în cel mai scurt timp.