MARIO BIONDI “Best of soul” Tour 2017 – Pentru prima data in Romania

Considerat cel mai titrat Soul Man din lume, Mario Biondi a ales si Bucurestiul pentru a ne prezenta cele mai mari hit-uri ale sale plus 7 piese noi, sarbatorind astfel cei 10 ani de celebritate.

MARIO BIONDI,  compozitor si orchestrator italian cu un timbru vocal unic, isi incepe cariera in 1988 ca muzician de sesiune in studiouri de inregistrare pentru etichete de nisa.

In 2004 inregistreaza single-ul  “This Is What You Are” gandit si  destinat pentru piata japoneza,  care ajunge insa si pe masa radiourilor europene. Celebrului DJ britanic Norman Jay, il foloseste in emisiunea sa de la BBC1 ca surpriza, iar vocea lui Mario Biondi se raspandeste peste tot continentul vechi, chiar inainte de numele sau.

Lanseaza primul sau album “Handful of soul” in 2006, urmat in 2007 de dublul album “I love you more” inregistrat alaturi de Duke Ellington Orchestra in concert pe scena Teatrului Smeraldo din Milano. Din 2008 se implica in proiecte Walt Disney pe coloane sonore ale filmelor de animatie celebre. Aproape in fiecare an lanseaza cate un album si succesul creste.

Recunoasterea sa creste constant si este rasplatita cu premii importante, dar mai ales cu aprecierea publicului.

In noiembrie 2016 lanseaza cel de-al 10 lea  album, dublul CD  “Best of soul”  pentru care se programeaza un turneu European cu 50 de concerte, din care avem privilegul sa faca parte si Romania.

Sala Palatului va fi gazda concertului in data de 24 mai 2017  ora 20:00.

Pana pe 31 martie 2017 inclusiv, biletele sunt in Pre sale -20% si sunt disponibile pe:

eventim.ro; bilete.ro; blt.ro; startichet.ro; iabilet.ro; www.salapalatului.ro si la Casa de bilete a Salii Palatului