Margelitul, alternativa la iesirile in oras

Din ce in ce mai multe persoane prefera activitatile prin care isi pot dezvolta indemanarea, in locul altor activităti de petrecere a timpului liber. Workshopul Smart Bijou, in  care doamnele, dar si domnii  in vata sa creeze bijuterii handmade aduce acestora satisfactii mai mari decat o simpla iesire în oras, cu prietenii. Un astfel de workshop da participantilor posibilitatea de a cunoaste oameni noi, largindu-si astfel cercul de prieteni, şi de a capata o deprindere potential utila şi, cu siguranta, distractiva.

“Mie sincer mi-a placut foarte mult la curs atat pentru lucrurile invatate cat si pentru faptul ca mi-am facut noi prieteni pasionati de “margelit”… Cred ca metodele de confectionare a bijuteriilor ma vor ajuta sa-mi creez un stil” spune Cristina, una din participantele la cursul din aprilie

“Bijuteriile pe care le-am facut in primele 2 zile de curs le-am vandut aproape pe toate colegelor de serviciu a doua zi; pot spune ca o mare parte din investitie mi-am recuperat-o. Va felicit modul in care ati organizat acest curs.”, spune Ioana, una din participantele la cursul din mai.

 

Urmatorul atelier creativ Smart Bijou va avea loc în zilele de 4, 5, 11 şi 12 iunie. Workshopul e structurat pe invaţarea a patru tehnici esenţiale: Wire Wrapping, Fimo Modelling Clay şi Weaving şi aloca fiecareia cate o zi. In total, 24 de ore de curs intensiv. Materialele de lucru si documentatia pentru workshop sunt incluse în pret. La sfarşit, participanţii iau acasa toate bijuteriile pe care le creeaza si primesc si o diploma.

Locurile sunt limitate, iar doritorii se pot inscrie pe site-ul www.smart-bijou.com sau la telefon: 0723737752

 

George Apreutesei – Formator autorizat CNFPA

http://www.smart-bijou.com

0723737752